Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Madd Gear Pro – Kick Extreme 2020 Stunt Scooter Green/Blue

134.00 
Τιμή σε πόντους: 13400 πόντοι
C02G0600366
Μη διαθέσιμο

Η Madd Gear Pro, με έδρα την Αυστραλία, κατασκευάζει εξειδικευμένα πατίνια-σκούτερ από το 2002. Τα σκούτερ που κατασκευάζει η Madd Gear Pro έχουν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα αλλά και κατασκευή. Είναι πιο ανθεκτικά ώστε να αντέχουν στους κραδασμούς που προέρχονται από άλματα και freestyle κόλπα και γι’ αυτό άλλωστε προτιμώνται από επαγγελματίες αθλητές του συγκεκριμένου σπορ. Συγκεκριμένα η Madd Gear Pro συνεργάζεται με πάνω από 15 επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σκούτερ της. Τα βίντεο των αθλητών της ομάδας Madd Gear Pro, που συχνά μεταφορτώνει η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν την επαγγελματική φύση και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής των σκούτερ που παράγει.

Η νέα έκδοση του Madd Gear Kick Extreme για το 2020 έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο stunt scooter που βρίσκει την χρυσή τομή ανάμεσα στις επιδόσεις και την ανθεκτικότητα των κομματιών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Είναι σχεδιασμένο για αναβάτες άνω των 8 ετών και είναι κατάλληλο για όλα τα τερέν, είτε είναι για την διαδρομή από το σπίτι στο σχολείο είτε για άλματα και grinds στο skate park.

Η μεγάλη πλατφόρμα με πλάτος 11.4 εκατοστών και μήκος 49.5 εκατοστών είναι ιδανική για αναβάτες που θέλουν να ανέβουν επίπεδο. Όλα τα μέρη του Kick Extreme 2020 έχουν επιλεχθεί για να μπορεί ο αναβάτης να μαθαίνει και να εκτελεί με συνέπεια νέα κόλπα και να επιταχύνουν την βελτίωσή του.

Διαθέτει το νέο τύπου τιμόνι MGP Swoop One-Piece 23" x 20" από κράμα ατσαλιού το οποίο έχει μικρότερο βάρος από τα συνηθισμένα τιμόνια ενώ η γωνία “upsweep” που σχηματίζουν οι χειρολαβές επιτρέπουν στον αναβάτη να έχει σε καλύτερη γωνία και θέση το σώμα του. Οι διαστάσεις του τιμονιού (ύψος: 58.4 και πλάτος: 50.8 εκατοστών) διευκολύνουν τον χειρισμό του σκούτερ και δίνουν απόλυτο έλεγχο στον αναβάτη. Επίσης ο σχεδιασμός με το threadless headset, διευκολύνει και τα δημοφιλή κόλπα που πραγματοποιούνται με το τιμόνι.
Τα περισσότερα μέρη του scooter είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, για να διατηρήσουν χαμηλά το βάρος του πατινιού το οποίο είναι 3.2 κιλά.

Διαθέτει τις αναβαθμισμένες ρόδες με πυρήνα πέντε ακτινών από αλουμίνιο και ρουλεμάν ABEC 7 για καλύτερη και πιο ομαλή κύλιση.
Οι συνολικές διαστάσεις του πατινιού είναι 52 εκατοστά πλάτος, 68 εκατοστά μήκος και 82 εκατοστά ύψος.

Κωδικός Κατασκευαστή:
208-556
Κατασκευαστής:
Madd Gear Pro
Χρώμα:
  • Μπλε
  • Πράσινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*