Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Eureka Kids 4 σε 1 Παζλ - 43 κομματιών – Οι περιπέτειες του Αστροναύτη

12.99 
Τιμή σε πόντους: 1299 πόντοι
C02G0560092
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα παζλ της EurekaKids έχουν πρωτότυπο σχεδιασμό και απεικονίζουν σύγχρονα θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και την περιέργεια των παιδιών.

Το κάθε σετ αποτελείται από 4 διαφορετικά παζλ με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας το καθένα. Το πιο εύκολο παζλ αποτελείται από 6 κομμάτια και καθώς το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται, αυξάνεται και ο αριθμός κομματιών του παζλ. Το δεύτερο σε επίπεδο δυσκολίας παζλ αποτελείται από 9 κομμάτια, το τρίτο από 12 κομμάτια ενώ το τέταρτο από 16 κομμάτια.

Ξεκινώντας από το ευκολότερο παζλ, με τα 6 κομμάτια, το παιδί επιβραβεύεται μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή του και παίρνει το ερέθισμα να προχωρήσει στη κατασκευή του επόμενου σε δυσκολία παζλ που αποτελείται από 9 κομμάτια. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται έως το παιδί να καταφέρει να κατασκευάσει και τα υπόλοιπα παζλ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του σετ.

Οι εικόνες που απεικονίζουν τα παζλ προκαλούν το ενδιαφέρον των παιδιών χάρη στο χαρούμενο χαρακτήρα τους και τα ζωντανά χρώματα. Έτσι επιτυγχάνουν να διασκεδάσουν το παιδί ενώ το βοηθούν να βελτιώσει τη μνήμη του, να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την υπομονή του, να βελτιώσει τον οπτικοκινητικό συντονισμό αλλά και να αναπτύξει την κριτική  σκέψη του και την επίλυση προβλημάτων. Παράλληλα τα παζλ ωθούν το παιδί να αγαπήσει από μικρή ηλικία ένα χόμπι το οποίο είναι διαχρονικό και αγαπούν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Κατάλληλο για ηλικίες από 3 έως 7 ετών.

 

Κωδικός Κατασκευαστή:
68215052842
Φύλο:
  • Unisex
non-toxic:
Ναι
Κατασκευαστής:
eurekakids

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική