Επαγγελματικός Ιμάντας στήριξης ώμου για χορτοκοπτικό S18530

C03G0070735
Τιμή:
1990 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι

Το κούρεμα με θαμνοκοπτικό μπορεί να είναι μια δύσκολη και κουραστική δουλειά, αλλά με το σετ σακιδίων πλάτης μας, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε  το επίπεδο άνεσής στην εργασία.

Σχεδιασμένο για να κάνει την εργασία σας ευκολότερη και πιο γρήγορη, αυτό το σετ προσφέρει αξιόπιστη προστασία και εργονομική υποστήριξη. Είτε είστε επαγγελματίας είτε απλώς συντηρείτε το γκαζόν σας, αυτό το σετ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Μεγιστοποιήστε την άνεση και την αποτελεσματικότητά σας

Έχετε βαρεθεί να κουβαλάτε όλο το βάρος στα χέρια σας ενώ κόβετε με θαμνοκοπτικό; Πείτε αντίο στην κούραση και την ταλαιπωρία με το εξειδικευμένο σακίδιο πλάτης μας που έχει σχεδιαστεί για να κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στην πλάτη σας. Με αυτόν τον τρόπο, το θαμνοκοπτικό γίνεται ο καλύτερος φίλος σας για να κόβετε το γρασίδι με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Άνεση και προστασία σε ένα

Το σακίδιο πλάτης μας όχι μόνο παρέχει εξαιρετική άνεση, αλλά περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη προστασία για την πρόληψη πιθανών ατυχημάτων που μπορεί να συμβούν κατά το κούρεμα. Με αυτό το σακίδιο, μπορείτε να εργάζεστε με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι και άνετοι.

η ζώνη διαθέτει μεταλλικό γάντζο σχεδιασμένο για γρήγορη τοποθέτηση του χορτοκοπτικού, το οποίο θα εξασφαλίσει σταθερή ανυψωτική ικανότητα. Το χορτοκοπτικό μπορεί να στερεωθεί στον κοτσαδόρο με το ένα χέρι.

 

Κομψή σχεδίαση

Λουράκι ώμου με διπλή επένδυση

Άνετο και ευάερο

Χρώμα: μαύρο-πορτοκαλί

Υλικό: PP + ύφασμα Oxford + πολυεστέρας + σφουγγάρι + μέταλλο

Πλάτος ζώνης: 7-9,5 cm

Μήκος καλωδίωσης (ρύθμιση): από 40 έως 110 cm

Πλάτος ζώνης κάτω: 10 cm

Περιφέρεια μέσης (ρύθμιση): 75-125cm

Συνολικό μήκος: 80-113 cm

Βάρος: 649g

Κωδικός Κατασκευαστή
18530
Κατασκευαστής
Malatec
Χρώμα
  • Μαύρο
  • Πορτοκαλί
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed