Επαγωγικός Ανιχνευτής Μετάλλων All Sun - AR6

990.00 
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Τιμή σε πόντους: 99000 πόντοι
C04G0190142
Σε Απόθεμα
+
Ο AR6 της All Sun είναι ένας ανιχνευτής μετάλλων παλμικής επαγωγής (PI).
Οι ανιχνευτές μετάλλων αυτού του τύπου είναι ιδανικοί για αναζήτηση μετάλλων και χρυσού σε μεγάλα βάθη. Χάρη στο τρόπο λειτουργίας τους, οι ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής είναι ιδανικοί για χρήση ακόμα και σε εδάφη που είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία καθώς έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύσουν πολύτιμα ευγενή μέταλλα και να αγνοήσουν τα σιδηρούχα μέταλλα (π.χ. σίδηρος ή τσίγκος) που είναι ανεπιθύμητα.
Οι ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής εκπέμπουν σύντομους παλμούς στο πηνίο της συσκευής δημιουργώντας ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο διαλύεται στο τέλος του παλμού. Όταν ένα μέταλλο εκτίθεται στιγμιαία στους παλμούς του ανιχνευτή παράγει επαγωγικό ρεύμα το οποίο σταδιακά εξασθενεί και χάνεται. Αφού σταματήσει την εκπομπή του παλμού το πηνίο αναλαμβάνει τον ρόλο του ανιχνευτή επαγωγικού ρεύματος, ανιχνεύοντας το επαγωγικό ρεύμα που παράγει το μέταλλο. Καθώς το κάθε μέταλλο έχει διαφορετική αγωγιμότητα το επαγωγικό ρεύμα που παράγεται έχει και διαφορετική διάρκεια. Μετρώντας την διάρκεια του επαγωγικού ρεύματος που λαμβάνει το πηνίο, η συσκευή έχει την δυνατότητα να διαχωρίσει τον τύπο του μετάλλου που έχει ανιχνευτεί.

Ο ανιχνευτής μετάλλων AR6 διατίθεται με τρία πηνία:
1 καλώδιο-πηνίο με διάμετρο 1.3μ για μεγάλες επιφάνειες, το οποίο προσαρμόζεται πάνω σε ένα πλαίσιο από πλαστικούς σωλήνες (περιλαμβάνονται στη συσκευασία)
1 δίσκο-πηνίο με διάμετρο 45 εκατοστών
1 κυλινδρικό πηνίο

Τα μεγάλα πηνία είναι ιδανικά για την γρηγορότερη διερεύνηση μεγάλων επιφανειών, στοχεύουν σε αντικείμενα μεγαλύτερου μεγέθους που βρίσκονται σε μεγαλύτερα βάθη αγνοώντας τους επιφανειακούς στόχους.
Τα μικρά πηνία-δίσκοι έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύουν αντικείμενα μικρότερα σε μέγεθος που βρίσκονται σε μικρά βάθη, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να επαληθεύουν τα ευρήματα των μεγαλύτερων πηνίων επικεντρώνοντας σε μικρότερη επιφάνεια.
Το κυλινδρικό πηνίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρύπες ή σχισμές και είναι ιδανικό για να ανιχνεύσει μέταλλα σε μικρά σημεία με δύσκολη πρόσβαση.

Το μέγιστο βάθος ανίχνευσης του AR6 είναι 8 μέτρα.
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 16V 2Ah.
Χρόνος φόρτισης 6-8 ώρες
Χρόνος λειτουργίας: 12 ώρες
Βάρος: 1500 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:
Κεντρική ψηφιακή μονάδα με οθόνη LCD με δείκτη μπαταρίας, δείκτη ισχύς σήματος και δείκτη αγωγιμότητας.
Τσάντα μεταφοράς κεντρικής μονάδας
Φορτιστής
Σκληρό βαλιτσάκι μεταφοράς
1 καλώδιο-πηνίο με διάμετρο 1.3μ για μεγάλες επιφάνειες
1 δίσκος-πηνίο με διάμετρο 45 εκατοστών και τσάντα μεταφοράς
1 κυλινδρικό πηνίο
Συναρμολογούμενο πλαίσιο με πλαστικούς σωλήνες για το μεγάλο πηνίο
Καλώδια σύνδεσης
Κωδικός Κατασκευαστή:
AR6
Κατασκευαστής:
all-sun