Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Επαναφορτιζόμενη επαγγελματική ξυριστική μηχανή Uiter

25.00 
Τιμή σε πόντους: 2500 πόντοι
C04G0190084
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η ξυριστική μηχανή Uiter διαθέτει Κοφτερή και ασφαλής κεραμική λεπίδα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, η Emitever χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες, ασφαλέστερες και πιο ευκρινείς κεραμικές λεπίδες, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν γρήγορη και απότομη κοπή δίχως να εμποδίζουν τα μαλλιά. Με εξαιρετική σχεδίαση λεπίδας γωνίας R, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ομαλά χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Έχει επίσης λειτουργία κλειδώματος ασφαλείας, επιτρέποντάς σας να επιβεβαιώσετε το μήκος κοπής και να διατηρήσετε το χτένισμα.

PRECISE LENGTH CONTROL - Αυτή η εύχρηστη ξυριστική μηχανή έχει 4 ρυθμίσεις μήκους: 1,0 mm, 1,3 mm, 1,6 mm, 1,9 mm. Για να κλειδώσετε την προτιμώμενη ρύθμιση, απλώς χρησιμοποιήστε το ρυθμιζόμενο διακόπτη και θα αλλάξει το μήκος της λεπίδας. Ταυτόχρονα, έχει 2 χτένες που προσαρμόζονται στην μηχανή δίνοντας σας 4 επιπλέων επιλογές κοπής (3mm, 6mm, 9mm, 12mm).

Η μπαταριά  λιθίου παρέχει έως και 5 ώρες χρόνου λειτουργίας μετά από 2,5 ώρες φόρτισης. Διατίθεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας 2200mAh που μπορεί να φορτιστεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Εργονομικός σχεδιασμός για εύκολο χειρισμό και βέλτιστο έλεγχο που σας βοηθά να αποφύγετε την κόπωση των χεριών, του καρπού και του βραχίονα κατά τη διάρκεια του κουρέματος.

Το προϊόν διατίθεται με 24 μήνες εγγύηση

Κωδικός Κατασκευαστή:
HC658
Κατασκευαστής:
Uiter