Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ένα Ουράνιο Τόξο για το Δωμάτιο μου

14.90 
Τιμή σε πόντους: 1490 πόντοι
C02G0190414
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα παιδιά και όχι μόνο, λατρεύουν το ουράνιο τόξο, το σύμβολο της χαράς και της ελπίδας. Γι? αυτό και εμείς αναζητήσαμε διάφορους τρόπους για να αναπαράγουμε το εκπληκτικό αυτό φαινόμενο σε εσωτερικό χώρο. Έτσι ανακαλύψαμε μια συσκευή που παράγει ένα ουράνιο τόξο αποκλειστικά για εμάς. Με το άνοιγμα του διακόπτη, φωτάκια LED εμφανίζουν το εύθυμο χρωματικό φάσμα ενός πραγματικού ουράνιου τόξου, προβάλλοντας ένα θέαμα που εκτείνεται στο τοίχο και στην οροφή του περιβάλλοντα χώρου. Ανεκτίμητο για τα παιδιά και απολαυστικό για new-age hippies και θαυμαστές των μετεωρολογικών φαινομένων. Θα μπορείτε σχεδόν να ακούσετε τις νεράιδες να γελούν και τα ξωτικά να χοροπηδούν, μόλις αντικρύσετε τη πολύχρωμη μαγεία του ουράνιου σώματος.
Τοποθετήστε το στο κομοδίνο σας, σαν ένα μαγευτικό φωτάκι νυκτός ή απλώς για να παρατηρείτε την αιθέρια ομορφιά του που θα απλώνεται στο δωμάτιο σας.
Διαθέτει διακόπτη με 2 ρυθμίσεις, ώστε να προβάλλει το χρωματικό του φάσμα ολοκληρωμένο ή κάθε χρώμα ξεχωριστά, ενώ ακόμη και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, φαίνεται όμορφη και κομψή.
Χαρακτηριστικά

Προβάλλει πρισματικό πολύχρωμο ουράνιο τόξο στο τοίχο & στην οροφή
Φωτάκια LED RGB αναπαράγουν το χρωματικό φάσμα ενός πραγματικού ουράνιου τόξου.
Ρύθμιση αυτόματης απενεργοποίησης.
Λειτουργεί με Καλώδιο USB (Περιλαμβάνετε) ή με 4 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται).
Στη συσκευασία εμπεριέχονται οδηγίες χρήσεως (τις οποίες συνιστούμε να διαβάσετε πριν τη χρήση της συσκευής) & πολύχρωμα δεδομένα για το ουράνιο τόξο.
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.
Διαστάσεις περίπου: 10 x 16 x 10 cm
Εγγύηση 2 έτη.

Κωδικός Κατασκευαστή:
V0101250
Κατασκευαστής:
INNOVAGOODS
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
100
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
100
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
160