Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Stem 12-σε-1 Κιτ Κατασκευών που κινείται με ηλιακή και υδραυλική ενέργεια

29.90 
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι
C02G0550031
Μη διαθέσιμο

Παρακινήστε τα παιδιά σας να μάθουν και να κατανοήσουν τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα της ηλιακής και υδραυλικής ενέργειας δημιουργώντας και παίζοντας με μια από τις διαφορετικές κατασκευές που μπορούν να φτιάξουν με το κιτ.

Το κιτ περιλαμβάνει 230 κομμάτια τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός από τα 12 πιθανά σχέδια.

Τα διαφορετικά σχέδια μπορεί είναι ένας ελέφαντας, ένα αυτοκίνητο – buggy, ένας ανυψωτής, ένας δεινόσαυρος T-Rex  αλλά και πολλά ακόμη.

Όλες οι κατασκευές κινούνται χωρίς την χρήση μπαταριών, αφού τροφοδοτούνται από την ηλιακή και υδραυλική ενέργεια. Η κάθε κατασκευή έχει διαφορετικό τρόπο μηχανικής κίνησης και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κάνει το συγκεκριμένο κιτ ενδιαφέρον για πολλές ώρες παιχνιδιού.

Αφού ολοκληρωθεί το ένα σχέδιο, ο χρήστης μπορεί να το αποσυναρμολογήσει ώστε να κατασκευάσει κάποιο άλλο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αυτοσχεδιασμού για την κατασκευή κάποιου νέου σχεδίου χρησιμοποιώντας την φαντασία.

Το κιτ έχει σχεδιαστεί για να μάθει στα παιδιά, μέσω της διασκέδασης, τον τρόπο λειτουργίας, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα της δύναμης του αέρα και του νερού που δίνουν ζωή σε κάθε ένα από τα ρομπότ.

Δεν απαιτούνται μπαταρίες.

Για την εύκολη, βολική και ταξινομημένη αποθήκευση των κομματιών, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής της συσκευασίας σε κουτί με τμήματα για το κάθε τύπο κομματιού.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών.

Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιλαμβάνει μικρά μέρη

Κωδικός Κατασκευαστή:
21-618
Κατασκευαστής:
RED5

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική