Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Σωσίβιο εκμάθησης κολύμβησης Cressi Ring Float

5.90 
Τιμή σε πόντους: 590 πόντοι
C03G0720109
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Διαθέτει ιμάντες στήριξης για το επάνω μέρος του σώματος ενώ από πίσω είναι ανοιχτό ώστε το παιδί ρίχνει το βάρος του μπροστά επιτυγχάνοντας έτσι μια σωστή στάση κολύμβησης χρησιμοποιώντας ελεύθερα  τα πόδια του.

Θέλετε το μωρό σας να αγαπήσει το νερό και να μπορεί σε  λίγες μόλις μέρες να κολυμπάει σα βατραχάκι; Το Cressi Ring Float βάζει το μωρό σας στην σωστή θέση κολύμβησης, αναπτύσσει γρήγορα όλες τις δεξιότητες που χρειάζεται για να μάθει κολύμπι και το βοηθάει να αναπτύξει εμπιστοσύνη στο νερό και να αγαπήσει το υγρό στοιχείο.

Καθώς το μωρό κολυμπάει διατηρεί τη σωστή γωνία 40° που υιοθετούν οι επαγγελματίες κολυμβητές. Αυτό, τα εκπαιδεύει να διατηρούν  αυτή την θέση όταν τελικά μάθουν να κολυμπούν  και δεν χρειάζονται πλέον το σωσίβιο.

Το  Cressi Ring Float έχει πολλαπλά σημεία αέρα εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών καθώς επιπλέει ακόμα και αν ένα από τα στρώματα χάνει αέρα. Διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια που φουσκώνουν, ώστε να συγκρατούν με ασφάλεια  στο σώμα του παιδιού και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει.

Χαρακτηριστικά

Το κύριο σωσίβιο υποστηρίζει το 80% του βάρους του μωρού.

Το μωρό μπορεί να ξεκουράσει τον λαιμό του ακουμπώντας το κεφάλι του στο σωσίβιο.

Η υποστήριξη στο κέντρο βοηθάει το μωρό να διατηρεί την θέση κολύμβησης.

Προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας που εμποδίζει το παιδί να πέσει μπροστά

Το  Cressi Ring Float είναι φτιαγμένο από γερό πλαστικό (PVC) έχει 5 ασφάλειες φουσκωμάτων και δεν περιέχει φθαλεΐνη. Τα πρακτικά κλίπ και οι φουσκωτές τιράντες της ζώνης, επιτρέπουν την ασφαλή και σωστή εφαρμογή του.

Κατάλληλο για ηλικίες 6 μηνών έως 2 ετών με βάρος 6-14 κιλά

Κωδικός Κατασκευαστή:
XDF199285
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Από 6 μηνών έως 2 ετών
Κατασκευαστής:
Cressi
Χρώμα:
  • Πορτοκαλί