Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Bluetooth Heart Rate Monitor

Παλιά τιμή: 19.90 
13.93 
Κερδίζετε : 5.97  (30%)
Έκπτωση 30%
Τιμή σε πόντους: 1393 πόντοι
C03G0150142
Μη διαθέσιμο

Παρακολουθήστε και βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της γυμναστικής σας με την βοήθεια του smartphone κινητού σας και της ζώνης Bluetooth Heart Monitor.

Χρησιμοποιήστε το Bluetooth και συνδέστε το Bluetooth Heart Monitor με μια Fitness εφαρμογή που έχετε εγκατεστημένη στο smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες για την εκγύμνασή σας.

Το Bluetooth Heart Monitor καταγράφει και εκπέμπει ασύρματα στο κινητό σας, τα δεδομένα που συλλέγει για την προπόνησή σας. Στη συνέχεια το κινητό σας αποθηκεύει και αναλύει τα δεδομένα με την βοήθεια του Fitness App που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας.

Έτσι μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως οι σφυγμοί σας κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο χρόνος εκγύμνασης και οι θερμίδες που καταναλώσατε, μετρήσεις βηματομετρητή, απόσταση που διανύσατε αλλά και άλλες πληροφορίες.

Χάρη στις μετρήσεις του Bluetooth Heart Monitor μπορείτε να θέσετε με ακρίβεια στόχους για την προπόνηση σας και συνεπώς να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της.

Το Bluetooth Heart Monitor μπορεί να συνδεθεί με όλες σχεδόν τις εφαρμογές Fitness που διαθέτουν Bluetooth (Πχ. Endomondo, Runtastic, Sport Tracker, Mapmyrun, Strava, Wahoo, κ.α.)

Η λειτουργία low energy Bluetooth συντελεί στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Για την λειτουργία του Bluetooth Heart Monitor απαιτείται μια μπαταρία CR2032 battery (2 μπαταρίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Κωδικός Κατασκευαστή:
C03G0150142
Κατασκευαστής:
Thumbs Up