Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Monorim Μπροστινή Ανάρτηση M1 V4 red για scooter Xiaomi M365/Pro

99.00 
Τιμή σε πόντους: 9900 πόντοι
C02G0700408
Σε Απόθεμα
+

Είναι πολύ άβολο να οδηγείτε χωρίς μπροστινή ανάρτηση, ειδικά όταν πηγαίνετε σε λιθόστρωτους δρόμους ή γύρω από την πόλη σε περιοχές με ανώμαλο έδαφος (όπως πλακόστρωτα) και με πολλές λακκούβες. Χάρη στην ανάρτηση Monorim Θα βελτιώσετε σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση του σκούτερ.

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι το τιμόνι του Xiaomi M365 σας αρχίζει να χαλαρώνει, Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει μια ανάρτηση, το σκούτερ δεν μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά τους κραδασμούς από το δρόμο. Εγκαθιστώντας μια μπροστινή ανάρτηση (Monorim) το σκούτερ σας θα απορροφήσει τις δονήσεις του δρόμου και το σύστημα αναδίπλωσής σας θα απαιτήσει λιγότερη συντήρηση και θα αποφύγει μελλοντική χαλάρωση.

Οδηγήστε με πλήρη ταχύτητα σε ανώμαλο δρόμο

Σίγουρα είχατε την εμπειρία να οδηγήσετε το Xiaomi M365 σας σε πλακόστρωτα ή ανώμαλα δάπεδα, το σκούτερ δεν διαθέτει σύστημα απόσβεσης, επομένως όλες αυτές οι δονήσεις μεταδίδονται στον οδηγό, καθιστώντας την οδήγηση άβολη. Η ανάρτηση Monorim είναι ικανή να απορροφά ατέλειες δρόμου έως 5-8 CM, οπότε δεν θα ανησυχείτε για τον τύπο του δρόμου.

Αυξήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Οι δονήσεις είναι η κύρια αιτία αστοχίας στις μπαταρίες του Xiaomi M365, αυτό συμβαίνει επειδή οι δονήσεις της καθημερινής χρήσης καταλήγουν να σπάσουν οι κολλήσεις των εσωτερικών μπαταριών. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι η χρήση της μπροστινής ανάρτησης Monorim μειώνει σημαντικά αυτό το πρόβλημα, καθώς απορροφά πολλές από τις δονήσεις, κάνοντας τα εσωτερικά εξαρτήματα του σκούτερ να υποφέρουν λιγότερο.

 

Μέγιστη ποιότητα και συμβατότητα.

 

Στην πραγματικότητα, η ανάρτηση Monorim είναι το πιο αναγνωρισμένο αμορτισέρ για ηλεκτρικά σκούτερ Xiaomi M365 Λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και των τελειωμάτων του, με σασί πάχους 5 χιλιοστών, η ασφάλεια είναι εγγυημένη.

 

Η ανάρτηση Monorim Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου και χάλυβα, πολύ ανθεκτικό στις κρούσεις. Το πλαίσιο του έχει πάχος 5 χιλιοστά και είναι επίσης συμβατό με τη χρήση ελαστικών 8,5 ιντσών (πρωτότυπο) και 10 ιντσών (βελτιωμένη έκδοση).

 

Σκούτερ συμβατά με το αμορτισέρ Monorim.

 

Η ανάρτηση Monorim M1 V4  Είναι συμβατή με τα ακόλουθα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ:

 

Xiaomi m365, m365 Pro, Essential, Pro 2, 1S, Mi 3

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου

Το συνολικό βάρος της ανάρτησης Monorim είναι 2,3 κιλά

Συμβατό με ελαστικά 8 και 10 ιντσών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
M0FS
Κατασκευαστής:
Monorim

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*