Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ελαστικό Tubeless 60/70-7 original yuanxing για e-scooter Xiaomi Mi 4 pro

24.00 
Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
C02G0701201
Σε Απόθεμα
+

Γνήσιο εξωτερικό ελαστικό yuanxing 60/70-7.0 για ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi 4 Pro 10 ιντσών

Τα πνευματικά ελαστικά του σκούτερ 10 ιντσών 60/70-7.0 είναι ιδανικά  για εμπρός και πίσω τροχούς, τα οποία ταιριάζουν πλήρως με το ηλεκτρικό σκούτερ xiaomi 4 pro.

Σε σύγκριση με τα συμπαγή ελαστικά, τα πνευματικά ελαστικά έχουν καλή απορρόφηση κραδασμών, επιτρέποντάς σας να πλοηγηθείτε στις περισσότερες επιφάνειες του δρόμου και σας προσφέρουν μια άνετη οδηγική εμπειρία.

Τα πνευματικά μας ελαστικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ βουτυλίου (συνήθως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ελαστικών αυτοκινήτων και αεροσκαφών, με καλή σφράγιση, αντοχή στη συμπίεση, προστασία του περιβάλλοντος και ανθεκτικότητα

Όταν η αεροστεγανοποίηση είναι διάτρητη, η σφράγιση αέρα σχηματίζεται αμέσως γύρω από το κέλυφος (καρφιά, βίδες κ.λπ.), ώστε να αποφευχθεί η ρήξη του θαλάμου αέρα και ο τραυματισμός του οδηγού.

Το βάρος του πνευματικού ελαστικού είναι περίπου 100 g. Η επιφάνεια του πνευματικού εσωτερικού σωλήνα είναι επικαλυμμένη με talc, αποφεύγοντας έτσι την υπερθέρμανση του ελαστικού και την πρόσφυση μεταξύ του εσωτερικού σωλήνα και του εξωτερικού σωλήνα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Κωδικός Κατασκευαστή:
60/70-7.0
Κατασκευαστής:
Yuanxing

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*