Ελαστικό Tubeless 250x64 για ηλεκτρικό σκούτερ MI4 Ultra
Το συγκεκριμένο ελαστικό είναι Tubeless δεν χρειάζεται σαμπρέλα, έχει το διπλάσιο πάχος από άλλα ελαστικά και εγγυάται ευελιξία, σταθερή πρόσφυση και ανθεκτικότητα.
Κατασκευασμένο από βουτυλικό καουτσούκ ανώτερης ποιότητας, έχει καλή αντίσταση στη διείσδυση, στα ανόργανα οξέα και στη γήρανση με υψηλή αντοχή στα ορυκτά οξέα και στη φθορά. Το βουτυλικό καουτσούκ εξασφαλίζει απίστευτη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες (-60°C έως 180°C)
Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια για να επισκευάσετε συνεχώς το ελαστικό σας, είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στην σκληρή χρήση και να μην τρίβεται στα φρεναρίσματα.
Τοποθετείται τόσο στον εμπρός τροχό όσο και στον πίσω.
Συμβατός με Xiaomi MI4 Ultra και άλλα σκούτερ με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως:
Ninebot
Ninebot MAX G30, Ninebot MAX G30E II, Ninebot F2 AND, Ninebot F2 Plus e, Ninebot F2 Pro e, Ninebot Max G30D,
Motus
Motus Scooty 10
SmartGyro
SmartGyro K2, SmartGyro K2 Pro, SmartGyro K2 XL
Aprilia
Aprilia E-Sr2 Evo, Aprilia ESR1
E-road
e-road S5, e-road s6
Kugoo
Kugoo G2 Pro
Neoscoot
NEORIDE NEOSCOOT
Vmax
VMAX VX2, VMAX VX3
Cecotec
Cecotec Bongo series s+
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
