Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Πατίνι Zing πράσινο/μαύρο εμπρός όψη
Πατίνι Zing πράσινο/μαύρο εμπρός όψηΠατίνι Zing πράσινο/μαύρο Πλαΐνη όψηΠατίνι Zing πράσινο/μαύρο πίσω όψηΠατίνι Zing πράσινο/μαύρο κλειστό

Zycom - Πατίνι Zing πράσινο/μαύρο

****

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0600062

39.90
9.97€ σε
4 άτοκες δόσεις

3990 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Δώστε ζωντάνια και ενέργεια στο παιχνίδι των παιδιών σας με τα scooterZing.

Το Zing είναι το ιδανικό πρώτο πατίνι για τα παιδιά σας. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να τα βοηθήσει να μάθουν ισορροπία και συγχρονισμό, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να οδηγήσουν οποιοδήποτε πατίνι.

Τροχοί διαφορετικού μεγέθους:

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα σκούτερ, το Zing διαθέτει τρεις ρόδες. Δυο μεγάλες ρόδες   μπροστά με διάμετρο 125 χιλιοστά και μια μικρότερη στο πίσω μέρος με διάμετρο 100 χιλιοστά.

Αυτή η καινοτομία αλλάζει την γεωμετρία του Zing, του δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και συνεπώς κάνει ευκολότερη την ισορροπία.

Αυτόματη επαναφορά:

Το τιμόνι του Zing έχει την δυνατότητα να παίρνει κλίση και έπειτα να επανέρχεται στην αρχική του θέση. Αυτή η ιδιαιτερότητα ακονίζει τις λεπτές κινητικές ικανότητες και τις δεξιότητες συντονισμού και ενθαρρύνει τον αναβάτη να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά το βάρος του και να το κατανείμει ιδανικά ώστε να αλλάξει πορεία, να στρίψει ή να πραγματοποιήσει έναν γρήγορο ελιγμό.

Μεγάλη πλατφόρμα με χαμηλό κέντρο βάρους.

Η πλατφόρμα του Zing, πάνω στην οποία στηρίζονται τα πόδια του αναβάτη έχει μεγάλο πλάτος (10 εκατοστά) και είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό. Επίσης έχει χαμηλό ύψος ώστε να διατηρείται χαμηλά το κέντρο βάρους του αναβάτη.

Έτσι τα παιδιά μπορούν να στηριχθούν άνετα πάνω στην πλατφόρμα, να νιώσουν ασφάλεια και το σώμα τους να έχει την σωστή όρθια στάση που θα τους επιτρέπει να έχουν καλύτερη ορατότητα και αντίληψη.

Ρυθμιζόμενο τιμόνι:

Το τιμόνι του Zing είναι ρυθμιζόμενο σε τρία διαφορετικά ύψη επιτρέποντας στον γονιό να αυξομειώσει το ύψος του σκούτερ. Χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι το Zing μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια.

Τα διαφορετικά ύψη του τιμονιού είναι:

Χαμηλό: 50,8 εκατοστά

Μεσαίο: 58,4 εκατοστά

Ψηλό: 67 εκατοστά

Επίσης ο κάθετος άξονας πάνω στον οποίο βρίσκεται το τιμόνι μπορεί να αφαιρεθεί, ώστε να είναι πανεύκολη η μεταφορά του σκούτερ.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 3 έως 6 ετών.

Μέγιστο βάρος 30 κιλά.

Διαστάσεις:

Μήκος: 55 Εκατοστά

Ύψος: 67 Εκατοστά

Πλάτος: 26 Εκατοστά

12353
  • Unisex Unisex
Zycom
550
260
670
  • Μαύρο Μαύρο
  • Πράσινο Πράσινο

****

Πολύ καλό πατίνι, εύκολο στο στήσιμο, αρκετά σταθερό, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, το τιμόνι ΔΕΝ στρίβει δεξιά-αριστερά, για να στρίψει το πατίνι πρέπει να γείρεις το τιμόνι δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το που θέλεις να πας.

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing