Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Τα ανεμούρια είναι οι κωνικοί υφασμάτινοι κύλινδροι που υποδεικνύουν την κατεύθυνση του αέρα.
Τα ανεμούρια είναι οι κωνικοί υφασμάτινοι κύλινδροι που υποδεικνύουν την κατεύθυνση του αέρα.Το Wind Turbines kite της εταιρείας HQ βασίζεται στον σχεδιασμό των ανεμούριων και είναι κατάλληλο για να τοποθετηθεί πάνω σε στύλους

Ανεμούριο Wind Turbine 110 cm HQ 109110

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130208

12.00

1200 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα ανεμούρια είναι οι κωνικοί υφασμάτινοι κύλινδροι που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια για να υποδεικνύουν την κατεύθυνση του αέρα. Η προέλευσή τους είναι ιαπωνική καθώς χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια στους εορτασμούς της μέρας των παιδιών.

Το Wind Turbines kite της εταιρείας HQ βασίζεται στον σχεδιασμό των ανεμούριων και είναι κατάλληλο για να τοποθετηθεί πάνω σε στύλους ή να κρεμαστεί σε ένα σχοινί για να στολίσει κήπους ή αίθρια και να προσθέσει έναν ευχάριστο τόνο. Είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς είναι πολύχρωμο και περιστρέφεται με την δύναμη του αέρα.

Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί στο σχοινί-ουρά ενός χαρταετού ή kite και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό εφέ κατά την διάρκεια του πετάγματος.  

Είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα αλεξίπτωτα (Ripstop-Polyester), είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στα σκισίματα,

Κατάλληλο για ταχύτητες αέρα έως 25 χλμ. ανά ώρα

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Διαστάσεις:

Πλάτος 21 εκατοστά

Ύψος: 110 εκατοστά

Age 5 yearsandup

109110
1101
210

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing