Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Μοτοσυκλέτα Spin-Go με γυροσκόπιο
Μοτοσυκλέτα Spin-Go με γυροσκόπιοΜοτοσυκλέτα Micro Riderz μαύρο χρώμαΜοτοσυκλέτα Micro Riderz μπλε χρώμαΜοτοσυκλέτα Micro Riderz πράσινο χρώμαΜοτοσυκλέτα Micro Riderz πορτοκαλί χρώμαΜοτοσυκλέτα Micro Riderz κόκκινο χρώμαΜοτοσυκλέτα Micro Riderz όλα τα  χρώματα

Μοτοσυκλέτα Wicked Micro Riderz με γυροσκόπιο

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0190281

3.99

399 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Οι μοτοσυκλέτες Wicked Micro Riderz είναι ένα νέο παιχνίδι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Παρόλο το μικρό τους μέγεθος μπορούν να κινηθούν πολύ γρήγορα εντυπωσιάζοντας με τις δυνατότητές τους. Συγκεκριμένα έχουν την δυνατότητα να κινηθούν με μέγιστη Ταχύτητα κλίμακας 756 χλμ/ώρα κάνοντας το ένα από τα πιο γρήγορα μηχανάκια στον κόσμο . Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε όση ενέργεια επιθυμείτε ακουμπώντας την μηχανή σε μια επιφάνεια, σπρώχνοντας την προς τα εμπρός και έπειτα αφήνοντας την από τα χέρια σας. Έτσι η μηχανή αποκτά ζωή και μπορεί να κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα για απόσταση μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Καθώς οι μηχανές Wicked διαθέτουν γυροσκοπικό μηχανισμό σταθεροποίησης μπορούν να κρατήσουν την ισορροπία τους και να κάνουν άλματα, σούζες με τον πίσω ή μπροστινό τροχό ή ακόμα και περιστροφές 360 μοιρών.
Οι μηχανές διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα ώστε το  κάθε παιδί να μπορεί να ξεχωρίσει την δική του και να κάνει κόντρες με τους φίλους του. παρακαλώ αναγράψτε στα σχόλια της παραγγελίας σας  το χρώμα που επιθυμείτε.


WKMRZ
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Unisex Unisex
Wicked
50
15
35
50

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing