Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Walkie Talkie TLKR T80 της Motorola
Walkie Talkie TLKR T80 της MotorolaMotorola TLKR T80 Walkie Talkie με βάση φόρτισηςMotorola TLKR T80 Walkie Talkie σε τρεις όψεις

Walkie Talkie TLKR T80 της Motorola Duo Pack

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0040215

90.00
10.00€ σε
9 άτοκες δόσεις

9000 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Το Walkie Talkie TLKR T80 της Motorola είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας κατά την διάρκεια εξορμήσεων, περιπάτων στο πάρκο, στην παραλία ή ακόμα και κατά την διάρκεια της βόλτας σας στα καταστήματα.

Το μικρό μέγεθος των ασυρμάτων (Διαστάσεις: 5.7x17.3x4 εκατ. / Βάρος: 141 γραμμάρια) τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας ενώ χάρη στην απλό τρόπο χρήσης τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε.

Με μέγιστη εμβέλεια 10 χιλιομέτρων (η εμβέλεια επηρεάζεται από την μορφολογία του εδάφους και από τον καιρό) και χωρίς να χρειάζεται ειδική άδεια για την λειτουργία τους είναι ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσετε από περιττά έξοδα που προέρχονται από κλήσεις σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα.

Τα Walkie Talkie TLKR T80 της Motorola λειτουργούν με 4 μπαταρίες ΑΑΑ αλκαλικές επαναφορτιζόμενες  (περιλαμβάνονται) οι οποίες διαρκούν για 16 ώρες έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα ακόμα και τους πιο ασήμαντους λόγους. Παράλληλα διαθέτουν ειδική λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στην οποία εισέρχεται η συσκευή όταν δεν υπάρχει εκπομπή για 3 δευτερόλεπτα. Στην λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας τα Walkie Talkie λαμβάνουν μεταδόσεις κανονικά.

Διαθέτουν 8 κανάλια διαφορετικών συχνοτήτων ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς παρεμβολές ενώ διαθέτουν και οθόνη LCD με ενδείξεις για: το κανάλι το οποίο έχετε επιλέξει, την ένταση, το κλείδωμα των κουμπιών, το υπόλοιπο της μπαταρίας, την μετάδοση ή την λήψη εκπομπής.

Χαρακτηριστικά

Φωτιζόμενη LCD οθόνη
Εμβέλεια 10χλμ
Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Νικελίου
8 κανάλια / 121 κωδικοί
Δυνατότητα σκαναρίσματος
Κλείδωμα πληκτρολογίου
5 τόνοι κλήσης
Τόνος επιβεβαίωσης ομιλίας/ήχος λήξης
Λειτουργία Vox

Χρονόμετρο
Λειτουργία ελέγχου χώρου
Αυτόματος έλεγχος θορύβου
Ένδειξη επιπέδου μπαταρίας
Αυτόματη απενεργοποίηση
Διάρκεια μπαταριών: 16 ώρες (υπό φυσιολογική χρήση)
Υποδοχή ακουστικών
Φακός LED

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας
Σίγαση
Αυτόματη αλλαγή καναλιού

Η συσκευασίαπεριλαμβάνει:

2 x Motorola TLKR T80 Walkie Talkie

2 x Motorola TLKR T80 Belt Clips

1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

P14MAA03A1BE
  • Unisex Unisex
Motorola
173
57
40

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing