Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Το σετ περιλαμβάνει 2 ρακέτες Voli και ένα Waboba Flyer.
Το σετ περιλαμβάνει 2 ρακέτες Voli και ένα Waboba Flyer.Ρακέτα VoliWaboba FlyerΣυσκευασία για Σετ ρακέτες Voli με Waboba Flyer

Waboba Σετ ρακέτες Voli με Waboba Flyer

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130244

19.99
9.99€ σε
2 άτοκες δόσεις

1999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Φορέστε τις ρακέτες Voli στο χέρι σας, σαν γάντι, και χρησιμοποιήστε το Waboba Flyer που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για να παίξετε μια διασκεδαστική παραλλαγή των αγαπημένων ξύλινων ρακετών.

Παίξτε οπουδήποτε, στην αυλή του σπιτιού σας, στο πάρκο, στην παραλία, ακόμα και μέσα στην θάλασσα ή την πισίνα. Σε αντίθεση με τις κλασικές ρακέτες, οι ρακέτες Voli μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και όταν βραχούν.

Καθώς οι ρακέτες έχουν πολύ χαμηλό βάρος και φοριούνται σαν γάντι, γίνονται ένα με το χέρι, είναι ιδανικές ακόμα και για παιδιά.

Σε αντίθεση με τις ξύλινες ρακέτες δεν δημιουργούν τον ενοχλητικό θόρυβο όταν χτυπάει πάνω τους το Waboba Flyer. Έτσι τα παιδιά ή όποιος άλλος αποφασίσει να παίξει με τις ρακέτες Voli δεν θα ενοχλεί τους υπόλοιπους λουόμενους στην παραλία.

Οι ιδιότητες του Waboba Flyer, που είναι ίδιες με αυτές που έχει και το μπαλάκι του badminton, διευκολύνουν το παιχνίδι με τις ρακέτες Voli καθώς το Flyer πάντα θα προσγειώνεται πάνω σε αυτές με την σωστή του πλευρά.

Το σετ περιλαμβάνει 2 ρακέτες Voli και ένα Waboba Flyer.

540C01
  • Unisex Unisex
Ναι
Waboba
  • Κόκκινο Κόκκινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing