Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Waboba Tides το νέο μπαλάκι της εταιρείας Waboba
Waboba Tides το νέο μπαλάκι της εταιρείας WabobaTο Waboba Tides διαθέτει σχέδια τα οποία αλλάζουν χρώμα μόλις πέσει πάνω τους νερό.Το ειδικό κάλυμμα χαρίζει στο μπαλάκι Tides μεγαλύτερη σβελτάδα αλλά και γρηγορότερες και πιο απρόβλεπτες αναπηδήσεις στο νερό.

Waboba Tides

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130236

9.00

900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Βουτήξτε στο καλοκαίρι με το νέο μπαλάκι Tides της Waboba.

Το νέο μπαλάκι της εταιρείας Waboba είναι ιδανικό για παιχνίδι στο νερό και τα σχέδια του αλλάζουν χρώμα όταν βραχεί.

Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δημοφιλέστερων μοντέλων Waboba Pro και Extreme με τα χαρακτηριστικά του Waboba Big Kahuna.

Είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό αλλά διαφέρει αρκετά από το Big Kahuna καθώς το έχει επενδυθεί από ειδικό κάλυμμα από Lycra, όμοιο με αυτό που διαθέτουν τα μπαλάκια Waboba Pro και Waboba Extreme.

Το ειδικό κάλυμμα χαρίζει στο μπαλάκι Tides μεγαλύτερη σβελτάδα αλλά και γρηγορότερες και πιο απρόβλεπτες αναπηδήσεις στο νερό.

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Big Kahuna με αυτά των Pro και Extreme το Tides υπόσχεται να σας χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης στην παραλία ή στην πισίνα και είναι σίγουρο ότι μετά την πρώτη φορά που θα παίξετε μαζί του, θα κερδίσει δίκαια μια θέση στην τσάντα με τα αξεσουάρ της παραλίας.

Και για να γίνει περισσότερο ελκυστικό και εντυπωσιακό, το Waboba Tides διαθέτει σχέδια τα οποία αλλάζουν χρώμα μόλις πέσει πάνω τους νερό.

Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Μέγεθος: 92 χιλιοστά (διάμετρος)

170C02_A
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Unisex Unisex
Ναι
Waboba
92 χιλιοστά (διάμετρος)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing