Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Veho SAEM S4 Μετατροπέας Ακουστικών σε Bluetooth
Veho SAEM S4 Μετατροπέας Ακουστικών σε BluetoothVeho SAEM S4 Μετατροπέας Ακουστικών σε Bluetooth με ακουστικάVeho SAEM S4 Μετατροπέας Ακουστικών σε Bluetooth με headphones

Veho SAEM S4 Μετατροπέας Ακουστικών σε Bluetooth

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0540008

49.90
9.98€ σε
5 άτοκες δόσεις

4990 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Μετατρέψτε τα ακουστικά σας σε Bluetooth handsfree κιτ ή οποιαδήποτε ηχείο με έξοδο 3.5χιλ. σε ηχείο ασύρματης αναμετάδοσης μουσικής με τον δέκτη Bluetooth Veho SAEM S4.
Ο δέκτης Bluetooth Veho SAEM S4 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποδοχή 3.5χιλ. στην οποία μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας και να τα μετατρέψετε σε ένα βολικό Bluetooth κιτ το οποίο μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή Smartphone διαθέτει Bluetooth. Επίσης χρησιμοποιώντας την υποδοχή 3.5χιλ. μπορείτε να συνδέσετε το Veho SAEM S4 με ηχείο και έπειτα μέσω του Bluetooth να το συνδέσετε με το Smartphone, το iPad ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής διαθέτει Bluetooth ώστε να αναμεταδώσετε την μουσική σας ασύρματα.
Το Veho SAEM S4 διαθέτει ειδική λειτουργία η οποία διακόπτει την αναπαραγωγή μουσικής αν το τηλέφωνο σας δεχτεί κάποια εισερχόμενη κλήση. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ καμία κλήση ακόμη και αν το τηλέφωνο σας βρίσκεται σε απομακρυσμένο από εσάς σημείο.
Αντίστοιχα μπορείτε με ένα καλώδιο 3.5χιλ. να συνδέσετε τον δέκτη Bluetooth στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας(θα πρέπει να διαθέτει υποδοχή AUX) ώστε να αναμεταδίδετε ασύρματα την μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο smartphone σας. Παράλληλα μέσω της συγκεκριμένης διασύνδεσης θα έχετε και ένα κιτ handsfree αυτοκινήτου για να μιλάτε με ασφάλεια.
Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός του Veho Saem S4 σε συνδυασμό με το ειδικό κλιπ, σας επιτρέπει να το κρεμάσετε στα ρούχα σας, είτε είστε ντυμένος επίσημα είτε είστε ντυμένος σπορ, και να μιλάτε με άνεση έχοντας το τηλέφωνο σας στην τσέπη.
Χάρη στην ισχυρή μπαταρία που διαθέτει η συσκευή μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για έως 6 ώρες συνεχούς ομιλίας ή αναπαραγωγής μουσικής. Επίσης διαθέτει κουμπιά μέσω των οποίων μπορείτε να αυξομειώστε την ένταση του ήχου, να μεταβείτε στο επόμενο/προηγούμενο τραγούδι αλλά και να απαντήσετε τις εισερχόμενες κλήσεις.  

Χαρακτηριστικά:
Μετατρέπει τα ακουστικά σας σε Bluetooth handsfree κιτ ή τα ηχεία σας σε ασύρματα αναμετάδοσης μουσικής
Σύνδεση μέσω καλωδίου 3.5χιλ.
Εργονομικός συνδυασμός με κλιπ για τα ρούχα
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που επιτρέπει έως και 6 ώρες ομιλίας ή αναπαραγωγής μουσικής
Διαθέτει κουμπιά για έλεγχο των κλήσεων ή της μουσικής σας.
Διαθέτει λειτουργία που διακόπτει την αναπαραγωγή της μουσικής όταν δέχεστε μια κλήση

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
SAEM™ S4 Bluetooth receiver
Καλώδιο Φόρτισης
Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Χωρητικότητα μπαταρίας: 120 mAh
Χρόνος Φόρτισης Μπαταρίας: 1 ώρα
Χρόνος λειτουργίας για μουσική αναπαραγωγή: 6-7 ώρες
Χρόνος λειτουργίας ως handsfree τηλεφώνου: 6-7 ώρες
Εμβέλεια Bluetooth: 10 μέτρα
Bluetooth: A2DP1.2/AVRCP1.0

SAEM VBR-001-S
  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Veho
90
50
30
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing