Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Βάση στήριξης για κινητά τηλέφωνα
Βάση στήριξης για κινητά τηλέφωναΒάση στήριξης για κινητά τηλέφωνα Συνδεδεμένη σε Μπριζ αΒάση στήριξης για κινητά τηλέφωνα σε ΜπριζαΒάση στήριξης για κινητά τηλέφωνα Τρόπος Λειτουργίας

Βάση στήριξης για κινητά τηλέφωνα

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0100037

3.00

300 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Πολλές φορές που θέλουμε να φορτίσουμε το κινητό μας είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε στο πάτωμα καθώς δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μπορούμε να το ακουμπήσουμε. Αυτό πολλές φόρες δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια του κινητού αλλά και την δική μας καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκοντάψει στο καλώδιο του κινητού. 
Η βάση στήριξης είναι ένα πρακτικό και εύχρηστο gadget που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα παραπάνω προβλήματα και να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο εύκολα και απλά.
Η λειτουργία του είναι απλή: Τοποθετείτε την βάση φόρτισης ανάμεσα στον φορτιστή του τηλεφώνου και στην πρίζα στην οποία θα συνδέσετε τον φορτιστή. Έπειτα τυλίγετε το έξτρα μήκος του καλωδίου γύρω από την βάση φόρτισης έτσι ώστε να μην μπλέκεται στα πόδια σας και σας ενοχλεί.
Βάζετε τον φορτιστή στην πρίζα περνώντας τον μέσα από το ειδικό άνοιγμα που διαθέτει η βάση φόρτισης και ύστερα ακουμπάτε το κινητό σας τηλέφωνο στην επίπεδη επιφάνεια της βάσης.
Έτσι προσφέρει την τέλεια θέση στο κινητό σας για την ασφαλή φόρτιση του.
Η βάση στήριξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φόρτιση άλλων συσκευών όπως Mp3 Player, PDA, φωτογραφικές μηχανές, iPod κτλ.

Η βάση στήριξης είναι διαθέσιμη στα παρακάτω χρώματα:
Γαλάζιο, Μαύρο, Ροζ

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το χρώμα που επιθυμείτε να παραγγείλετε (στη φόρμα με τα σχόλια).
 

  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
80
100
115
10
  • Μαύρο Μαύρο
  • Μπλε Μπλε
  • Ροζ Ροζ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing