Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Contour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη
Contour Βάση Στήριξης 360° για ΚράνηContour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη 2Contour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη ΠεριεχόμενοContour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη τοποθετημένο σε κράνοςContour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη τοποθετημένο σε κράνος πλάγιο προφίλ

Contour Βάση Στήριξης 360° για Κράνη

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0040129

40.00
10.00€ σε
4 άτοκες δόσεις

4000 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Η Βάση Στήριξης 360° για Κράνη είναι μία ευέλικτη βάση για όλες τις κάμερες Contour. Είναι ιδανική για χρήση σε όλων των ειδών τις δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένη για χρήση με όλων των ειδών τα κράνη (mountain bike, motocross, kayak, snowboard, ski). Επιπλέον μπορείτε να την προσαρμόσετε και σε άλλες επιφάνειες όπως σε σανίδα snowboard ή στο windsurf.
Η Βάση Στήριξης 360° για Κράνη σας επιτρέπει να  περιστρέψετε και να γείρετε την κάμερα Contour όπως και όσο θέλετε ώστε να πετύχετε την τέλεια λήψη για την εγγραφή σας.
Η κολλητική βάση 3M που διαθέτει είναι πολύ ισχυρή εξασφαλίζοντας σταθερή λήψη ενώ παράλληλα είναι και εύκαμπτη ώστε να προσαρμόζεται με ευκολία και σε κυρτές επιφάνειες. Η κολλητική βάση έχει πολύ μικρό ίχνος ώστε να μην σας ενοχλεί όταν δεν έχετε τοποθετήσει την κάμερα στο κράνος.
Η τοποθέτηση της κάμερας γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στον ειδικό μοχλό που διαθέτει η βάση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Βάση στήριξης 360° για κράνη
Κολλητική Βάση 3Μ
 

  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Contour
www.contour.com
150
150
80
174
  • Μαύρο Μαύρο
  • Πράσινο Πράσινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing