Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Βάση Αυτοκινήτου για Tablets 2 σε 1
Βάση Αυτοκινήτου για Tablets 2 σε 1Ιδικά σχεδιασμένη βάση που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε με ασφάλεια σε όλα τα προσκέφαλα των καθισμάτων.Χάρη στον περιστρεφόμενο βραχίονα 360 μοιρών μπορείτε εύκολα να βρείτε την ιδανική θέση για το tablet σας.Ισχυρή βεντούζα μεγάλου μεγέθους με σύστημα κλειδώματος για προσαρμογή σε επίπεδες λείες επιφάνειες.Κατάλληλο για IPAD

Universal Βάση Αυτοκινήτου για Tablets 2 σε 1

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0190019

12.00

1200 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Διαθέτει μεγάλη βεντούζα με σύστημα κλειδώματος που του επιτρέπει να προσκολλάται με μεγάλη σταθερότητα στις λείες επιφάνειες αλλά και δεύτερη βάση που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε με ασφάλεια σε όλα τα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Χάρη στο σύστημα κλειδώματος η εγκατάστασή/απεγκατάστασή της πραγματοποιείται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ο ειδικός σχεδιασμός της, επιτρέπει την οριζόντια ή κάθετη τοποθέτηση της συσκευής.

Ο βραχίονας της βάσης περιστρέφεται 360 μοίρες επιτρέποντας σας να στρέψετε την οθόνη του tablet σας προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Έτσι εκτός από τις λειτουργίες GPS μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν οθόνη προβολής ταινιών για τους υπόλοιπους συνεπιβάτες σας.

Χαρακτηριστικά:

Ισχυρή βεντούζα μεγάλου μεγέθους με σύστημα κλειδώματος για προσαρμογή σε επίπεδες λείες επιφάνειες. Η αφαίρεση της βάσης πραγματοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ιδικά σχεδιασμένη βάση που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε με ασφάλεια σε όλα τα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Χάρη στον περιστρεφόμενο βραχίονα 360 μοιρών μπορείτε εύκολα να βρείτε την ιδανική θέση για το tablet σας.

Μπορεί να φιλοξενήσει συσκευές μεγέθους έως και 8 ίντσες . Τα μαξιλαράκια που διαθέτει προστατεύουν την συσκευή.

Κατάλληλο για IPAD

Εύκολη εγκατάσταση/απεγκατάσταση

95799
  • Unisex Unisex
Carpoint
  • Μαύρο Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing