Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Time Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse
Time Lapse Αξεσουάρ MUVI X-LapseTime Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse με iPhoneTime Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse με Φωτογραφική ΚάμεραTime Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse με Extreme CameraTime Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse με Φωτογραφική DSLR

Veho VCC-100-XL - Time Lapse Αξεσουάρ MUVI X-Lapse

*****

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0540001

19.90
9.95€ σε
2 άτοκες δόσεις

1990 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Το MUVI X-Lapse της εταιρείας Veho είναι ένα αξεσουάρ για όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία ή την δημιουργία βίντεο και επιθυμούν να προσθέσουν κάτι διαφορετικό στις λήψεις τους.
Τους επιτρέπει να φωτογραφίσουν ή να καταγράψουν πανοραμικές time-lapse εικόνες που όταν επεξεργαστούν και ενωθούν δημιουργούν ένα εκπληκτικό βίντεο.
Το X-Lapse στο πάνω μέρος διαθέτει αρσενικό τύπο της universal βίδας 1/4'' -20 UNC για να μπορείτε να προσαρμόσετε τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες της αγοράς, αρκεί να διαθέτουν την αντίστοιχη υποδοχή, ενώ στο κάτω μέρος διαθέτει θηλυκό τύπο της universal βίδας 1/4'' -20 UNC για να μπορείτε να προσαρμόσετε το X-Lapse πάνω σε τρίποδα ή μονόποδα. Το X-Lapse υποστηρίζει όλες τις φωτογραφικές μηχανές και κάμερες που διαθέτουν λειτουργία time-lapse, όπως τις κάμερες της σειράς MUVI, τις extreme κάμερες Contour και GoPro αλλά και τις κλασικές ψηφιακές και αναλογικές φωτογραφικές μηχανές, αρκεί το βάρος τους να μην ξεπερνά τα 750 γραμμάρια.
Για να παραμένει σταθερό το X-Lapse καθ' όλη την διάρκεια της χρήσης του διαθέτει στην βάση του τρία ανασυρόμενα πόδια τα οποία παρέχουν επαρκή στήριξη ώστε να επιτυγχάνονται τέλειες λήψεις.
Εκτός από την δυνατότητα να προσαρμόσετε κάμερες ή φωτογραφικές μηχανές το X-Lapse διατίθεται και με βάση για iPhone/Smartphone πάνω στην οποία μπορείτε να στηρίξετε την συσκευή σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία από δωρεάν και μη εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για όλους τους τύπους λειτουργικών συστημάτων (iOS,Android, κ.α.) ακόμα και οι πιο άπειροι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν εντυπωσιακά time-lapse βίντεο.
Μια ακόμα επιλογή που προσφέρει το MUVI X-Lapse για τους δημιουργικούς φωτογράφους είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία πανοραμικών φωτογραφιών. Το X-Lapse περιστρέφεται με αργό ρυθμό ενώ η φωτογραφική μηχανή ή το smartphone φωτογραφίζουν το τοπίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ενώνοντας τις φωτογραφίες μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα που αποτυπώνει ένα τοπίο 360 μοιρών.

Σημείωση: το Veho MUVI X-Lapse δεν διατίθεται μαζί με λογισμικό. Παρόλα αυτά στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα και apps για smartphone τα οποία διατίθονται δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία των λήψεων.

Χαρακτηριστικά:
Δημιουργήστε βίντεο time-lapse 90° μοιρών (χρόνος περιστροφής: 15 λεπτά), 180° μοιρών (χρόνος περιστροφής: 30 λεπτά), 270° μοιρών (χρόνος περιστροφής: 45 λεπτά), 360° μοιρών (χρόνος περιστροφής: 60 λεπτά).
Δημιουργήστε πανοραμικές φωτογραφίες 90° μοιρών, 180° μοιρών, 270° μοιρών, 360° μοιρών.
Προσαρμόστε κάμερες με μέγιστο βάρος 750 γραμμαρίων χρησιμοποιώντας την αρσενικού τύπου universal βίδα 1/4'' -20 UNC που βρίσκεστε στο πάνω μέρος του MUVI X-Lapse.
Προσαρμόστε το MUVI X-Lapse πάνω σε τρίποδα ή μονόποδα χρησιμοποιώντας την θηλυκού τύπου universal βίδα 1/4'' -20 UNC που βρίσκεστε στο κάτω μέρος.
Διαθέτει τρία ενσωματωμένα ανασυρόμενα πόδια για την σταθερή στήριξη του MUVI X-Lapse και της κάμερας ή φωτογραφικής σας μηχανής.
Διατίθεται με βάση για iPhone/Smartphone ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την συσκευή σας και σε συνδυασμό με εφαρμογές όπως το Time Lapse Pro ή Glimpse Pro να δημιουργήσετε time-lapse βίντεο ή πανοραμικές φωτογραφίες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Veho MUVI X-Lapse
Βάση για iPhone/Smartphone

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Μέγιστο βάρος φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας: 750 γραμμάρια
Υποδοχές: Αρσενικού και θηλυκού τύπου universal βίδα 1/4''-20 UNC
Μέγιστος χρόνος περιστροφής: 60 λεπτά
Μέγιστη γωνία περιστροφής: 360° μοίρες
Διαστάσεις: 73 χιλιοστά x 48 χιλιοστά
Βάρος: 99 γραμμάρια

VCC-100-XL
  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Veho
90
75
75
  • Μαύρο Μαύρο

*****

Λοιπόν μου ήρθε πολύ γρήγορα, την επόμενη μέρα της παραγγελίας και είναι εξαιρετικό εργαλείο και για τον ερασιτέχνη αλλά και για τον επαγγελματία. Στιβαρή κατασκευή και πολύ απλό στην χρήση του. Με βόλεψε… δείτε εδώ και την λειτουργία του.

https://vimeo.com/133660463

Η λήψη έγινε με ένα ΝΟΤΕ 3…

*****

Πολύ πρακτικό και κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing