Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Tegu Prism Pocket Pouch Tints - Προϊόν και θήκη αποθήκευσης
Tegu Prism Pocket Pouch Tints - Προϊόν και θήκη αποθήκευσηςTegu Prism Pocket Pouch Tints - Προϊόν μέσα σε θήκη αποθήκευσηςTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή LoonTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή ShuttleTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή HorseTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή FoxTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή SwanTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή SquirrelTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή Mighty DogTegu Prism Pocket Pouch Tints - Κατασκευή KiwiTegu Prism Pocket Pouch Tints - Πιθανές Κατασκευές

Tegu Prism Pocket Pouch - Tints

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0550016

19.90
9.95€ σε
2 άτοκες δόσεις

1990 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Η Tegu είναι μια εταιρεία παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 2006 και κατασκευάζει μαγνητικά ξύλινα τουβλάκια.

Το εργοστάσιο και η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, Τεγουσιγάλπα, από όπου έχει πάρει και το όνομα της.

Τα τουβλάκια της Tegu είναι τα πρώτα μαγνητικά ξύλινα τουβλάκια της αγοράς. Αυτή η καινοτομία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς που επιβάλλει η δύναμη της βαρύτητας στα παραδοσιακά ξύλινα τουβλάκια.

Πλέον τα παιδιά μπορούν να στοιβάζουν τα τουβλάκια προς όλες τις κατευθύνσεις σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τουβλάκια που μπορούν να τα στοιβάζουν μόνο προς τα πάνω.

Επίσης το παιχνίδι με τα τουβλάκια της Tegu επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν και να πειραματίζονται με τους πόλους των μαγνητών που περιέχουν τα τουβλάκια, που είναι μια διασκεδαστική πρόκληση καθώς ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και επιμορφώνει τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι.

Η Tegu πιστεύει ότι όλα τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να φανταστούν, να δημιουργήσουν και να χτίσουν και τα μαγνητικά ξύλινα τουβλάκια της εταιρείας είναι ο καμβάς για την φαντασία τους που μέσα από το παιχνίδι θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους με συναρπαστικό τρόπο.

Το παιχνίδι με τα τουβλάκια Tegu αναπτύσσει τις λεπτές κινητικές ικανότητες, την αναγνώριση μοτίβων, την ισορροπία, την αίσθηση των κλιμάκων, το ευφάνταστο παιχνίδι, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και την ικανότητα της αφήγησης.

Το Pocket Pouch Prism είναι το ιδανικό προϊόν για να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με τον συναρπαστικό κόσμο της Tegu και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις κατασκευές που μπορούν να δημιουργήσουν με τα καταπληκτικά μαγνητικά ξύλινα τουβλάκια της εταιρείας.

Το σετ περιλαμβάνει έξι κομμάτια σε δύο διαφορετικά σχήματα:

4 τριγωνικά τουβλάκια και 2 παραλληλόγραμμα τουβλάκια.

Είναι το τέλειο σετ για παιχνίδι στο σπίτι άλλα και στα ταξίδια ή την εκδρομή καθώς επιτρέπει στα παιδιά να πειραματιστούν και να παίξουν με τα μαγνητικά τουβλάκια στοιβάζοντάς τα και δημιουργώντας απίθανες κατασκευές.

Διατίθενται μέσα σε ειδική θήκη αποθήκευσης επιτρέποντας στους γονείς να έχουν το Pocket Pouch Prism πάντα μαζί τους, είτε βρίσκονται στο αυτοκίνητο, στο πλοίο ή στο αεροπλάνο, και να κρατούν απασχολημένα τα παιδιά ενώ παράλληλα διασκεδάζουν, «ακονίζουν» το μυαλό τους και αναπτύσσουν τις ικανότητες τους.

Παράλληλα το Pocket Pouch Prism αποτελεί και ένα πρωτότυπο δώρο-παιχνίδι γραφείου με τον ελκυστικό του σχεδιασμό και τις μαγνητικές του ιδιότητες.

Το Pocket Pouch Prism διατίθεται σε 6 διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικά χρώματα.

Τα τουβλάκια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του Pocket Pouch Prism είναι απολύτως συμβατά με όλα τα τουβλάκια Tegu.

Τα τουβλάκια είναι μη τοξικά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή πλαστικό και είναι φινιρισμένα με βερνίκι με υδάτινη βάση. Επίσης δεν περιέχουν μικρά μέρη καθιστώντας τα απολύτως ασφαλή για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Διαστάσεις κομματιών

Τρίγωνο: 6 x 3 x 3 εκατ.

Παραλληλόγραμμο: 3,8 x 3 x 2

Διαστάσεις με τα κομμάτια ενωμένα: 12.38 x9,5 x5 εκατ.

Συνολικό βάρος: 170 γραμ.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω του ενός έτους.

P-11-045-SJG
  • Όλες οι ηλικίες Όλες οι ηλικίες
  • Unisex Unisex
Tegu

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing