Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Συσκευασία εμπρός για Supermag Maxi Glow 66 τεμαχίων
Συσκευασία εμπρός για Supermag Maxi Glow 66 τεμαχίωνΣυσκευασία πίσω για Supermag Maxi Glow 66 τεμαχίων

Μαγνητικές Κατασκευές Supermag Maxi Glow 66 τεμάχια

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560080

33.90
11.30€ σε
3 άτοκες δόσεις

3390 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το Supermag Maxi Glow 66 τεμαχίων είναι ένα μαγνητικό κατασκευαστικό παιχνίδι για παιδιά 3 ετών και άνω που κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Η σειρά Supermag Maxi Glow είναι ιδανική για παιδιά που αγαπούν να παίζουν με προϊόντα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι . Οι μαγνητικοί ράβδοι κατασκευάζονται από ειδικό πλαστικό που φωσφορίζει στο σκοτάδι κάνοντας τις κατασκευές σας πιο φαντασμαγορικές.

Με τις νέες μεγαλύτερες ράβδους << Maxi>>, τα παιδιά μπορούν να βιώσουν την ευελιξία και την απλότητα της μαγνητικής κατασκευής τους  με απόλυτη ασφάλεια. Οι μαγνητικοί του ράβδοι είναι εύκολο να συναρμολογηθούν, επιτρέποντας στα παιδιά να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και να δημιουργούν ισχυρά και συμπαγής αντικείμενα οποιουδήποτε μεγέθους.

Οι ράβδοι Supermag Maxi είναι μοναδικοί διότι εισέρχονται σε 2 διαφορετικά μεγέθη, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες κατασκευής και παιχνιδιού. Η διαφορά μεταξύ του Supermag και άλλων μαγνητικών κατασκευαστικών παιχνιδιών είναι ότι το Supermag Maxi σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαγώνια στηρίγματα, τα οποία δεν μπορούν να κατασκευαστούν με τα περισσότερα από τα μαγνητικά κατασκευαστικά παιχνίδια στην αγορά. Επίσης, χάρη στο ειδικό σχήμα των άκρων της ράβδου, μπορούν να συνδεθούν έως και 24 ράβδοι σε μία σφαίρα, επιτρέποντας ένα σχεδόν απεριόριστο φάσμα πιθανών γωνιών Και περισσότερους τρόπους για να οικοδομήσουμε!

Το καλύτερο όμως από όλα είναι ότι το Supermag Maxi είναι εύκολο να χωριστεί και να ανακατασκευαστεί, προσφέροντας ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης και διασκέδασης.

Το Supermag Maxi ενθαρρύνει την ανάπτυξη παιδαγωγικών δεξιοτήτων, βοηθάει στην ανάπτυξη μαθηματικών και γεωμετρικών γνώσεων, ενθαρρύνει τη φαντασία και την περιέργεια των παιδιών επεκτείνοντας τους δημιουργικούς τους ορίζοντές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αυτό το σετ περιέχει 66 κομμάτια που αποτελούνται από μεταλλικές σφαίρες και μαγνητικούς ράβδους σε δύο διαφορετικά μεγέθη αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες κατασκευής και παιχνιδιού.

SX.20.250.0042
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Unisex Unisex
Supermag
320
220
40
900
  • Glow in the dark Glow in the dark

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing