Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Ηλεκτρονικός Στόχος Bluetooth
Ηλεκτρονικός Στόχος Bluetooth

Sunflex SMART TEC Ηλεκτρονικός Στόχος Bluetooth και βελάκια

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0190371

119.00
9.92€ σε
12 άτοκες δόσεις

11900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ο στόχος SMARTTEC της Sunflex, είναι ένας ηλεκτρονικός στόχος ο οποίος διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης σε κινητό ή tablet μέσω Bluetooth 4.0.

Για την σύνδεση με τον στόχο απαιτείται η εγκατάσταση της δωρεάν εφαρμογής "Smartness Dartboard" στο smartphone ή στο tablet σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω Google Play Store (για λογισμικό Android) αλλά και μέσω iTunes App Store (για λογισμικό iOS).

Η εφαρμογή Smartness Dartboard, ουσιαστικά, μετατρέπει τo smartphone ή tablet σας σε ηλεκτρονικό πίνακα του παιχνιδιού.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των παικτών που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (από 1 έως 4 παίκτες ή δύο ομάδες των δύο ατόμων) αλλά και τον τύπο του παιχνιδιού που θα παίξετε (Standard Cricket, x01 games, Cut Throat Cricket, Medley games, κ.α.).

Επίσης μπορείτε να ορίσετε αν θα παίξετε έναν ή παραπάνω γύρους αλλά και άλλες παραμέτρους όπως το handicap ή αν στο παιχνίδι θα εφαρμόζεται κάποιος από τους κανονισμούς SingleIn, DoubleIn, MasterIn, SingleOut, DoubleOut ή MasterOut.

Αφού χρησιμοποιήσετε το φιλικό προς τον χρήστη μενού για να ορίσετε τις παραπάνω παραμέτρους μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Η εφαρμογή καταγράφει και μετράει το σκορ όλων των παικτών που συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η εφαρμογή μπορεί να αντιληφθεί το σημείο που καρφώθηκε το βελάκι στον στόχο και να προσμετρήσει την βαθμολογία στο συνολικό σκορ του χρήστη.

Επιπλέον μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά προφίλ για τον κάθε παίκτη ή να αποθηκεύσετε ένα παιχνίδι για να το ολοκληρώσετε αργότερα.

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι περιλαμβάνει λεπτομερής οδηγίες για τον κάθε τύπο παιχνιδιού ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες των κανονισμών αλλά και για να μάθουν οι νέοι παίκτες τους κανονισμούς των διαφορετικών τύπων παιχνιδιού.

Τέλος η εφαρμογή διατηρεί και στατιστικά στοιχεία για τον κάθε παίκτη και τις επιδόσεις του.

Ο ηλεκτρονικός στόχος διατίθεται με 6 σετ βελάκια (των 12 γραμ.), 20 ανταλλακτικές μύτες για τα βελάκια και USB καλώδιο τροφοδοσίας του στόχου (δεν περιλαμβάνεται αντάπτορας για την πρίζα).

Ο ηλεκτρονικός στόχος εναλλακτικά λειτουργεί και με 2 μπαταρίες ΑΑ (έως 30 ώρες λειτουργίας)

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής σε λειτουργικό σύστημα Android απαιτείται έκδοση 5.1.1 ή νεότερο.

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής σε λειτουργικό σύστημα iOS απαιτείται iPhone 5 / iPad 3 ή νεότερες συσκευές.

45151
Sunflex
420
410
25
  • Android & IOS Android & IOS

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing