Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Μίνι Squigz
Μίνι Squigz

Fat Brain Toys Μίνι Squigz

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0620007

19.95
9.97€ σε
2 άτοκες δόσεις

1995 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Μίνι Squigz 40% μικρότερο, 100% εγγυημένη διασκέδαση ίδια με τα μεγαλύτερα Squigz. 

Τα Μίνι Squigz μπορεί να είναι μικρά αλλά η διασκέδαση που θα σας προσφέρουν θα είναι τεράστια. 

Παράλληλα αναπτύσσουν την ελευθερία της εκφραστικής κατασκευής ενώ παράλληλα εκτοξεύουν την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών ικανοτήτων σε νέα ύψη. Από την στιγμή ένα παιδί πιάσει στα χέρια του τα Mini Squigz δεν θα θέλει να σταματήσει να πειραματίζεται, να εξερευνά και να δημιουργεί αδιάκοπα. 

Είτε στο playroom, είτε στο γραφείο, στο τραπεζάκι του σαλονιού ή ακόμα και στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού, τα Mini Squigz είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας αλλά και εσάς.  

Ακριβώς όπως και τα μεγάλα Squigz, κολλήστε τα σε οποιαδήποτε επίπεδη, μη πορώδη επιφάνεια, στο μπάνιο, σε τοίχους, σε παράθυρα, πάνω στο γραφείο ή το θρανίο ή ακόμα και σε υπολογιστές μετατρέποντάς τα σε μια δημιουργική διέξοδο αλλά και έναν ιδιαίτερο  τρόπο αυτοσχέδιας διακόσμησης. Τα Μίνι Squigz χάρη στις δυνατές τους βεντούζες θα κολλήσουν σε όποια γωνία επιθυμείτε. Συνεχίστε με τα επόμενα κομμάτια Μίνι Squigz μέχρι η δημιουργία σας να ολοκληρωθεί.

Αφού τα Μίνι Squigz κολλήσουν μεταξύ τους θα χρειαστούν λίγη δύναμη για να αποκολληθούν. Μόλις όμως το καταφέρετε θα ηχήσει το μαγικό «Pop», μια ακουστική απόλαυση στην οποία δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Τι όμως μπορεί να κατασκευάσει κάποιος με τα Μίνι Squigz; Πρακτικά οτιδήποτε φανταστείτε. Πυραύλους, οχήματα, κτίρια, κοσμήματα ή ακόμα κι ένα κάθισμα για την γάτα σας. Ενώστε τα και δείτε την δημιουργία σας να ζωντανεύει και να εξελίσσεται όπως μια αποικία μυρμηγκιών.

Κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και χωρίς ποτέ να αφήνουν το παραμικρό ίχνος καταλοίπων, τα Μίνι Squigz είναι ένα εξαιρετικό και ασφαλές παιχνίδι που εκτοξεύει την δημιουργικότητα πέρα από τα όρια των παραδοσιακών κατασκευών.    

Η νέα σειρά της οικογένειας Squigz είναι 40% μικρότερα σε μέγεθος ,η συσκευασία περιλαμβάνει περισσότερα κομμάτια, ένα νέο σχέδιο καθώς και νέα χρώματα.  

Χαρακτηριστικά   

40% μικρότερο, 100% εγγυημένη διασκέδαση

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 75 κομμάτια.

Ένα «ζωντανό», καινοτόμο παιχνίδι

Ενθαρρύνει την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, την αλληλεπίδρα-ση και τον πειραματισμό μέσα από το παιχνίδι.

Χαλαρώνει τα παιδιά και διεγείρει τις αισθήσεις τους.

Τα κομμάτια ενώνονται εύκολα μεταξύ τους και αποκολλιούνται μεταξύ τους κάνοντας Pop!

Ευχάριστα και διασκεδαστικά, για την μπανιέρα, playroom, είτε στο γραφείο, στο τραπε-ζάκι του σαλονιού ή ακόμα και στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού Εύκαμπτα, ελαστικά και ευλύγιστα.  

Το κάθε κομμάτι έχει μεγάλο μέγεθος.

Η συσκευασία περιλαμβάνει κομμάτια 8 διαφορετικών σχημάτων.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη- Εξαιρετικά ανθεκτικό και ασφαλές

Δεν αφήνουν το παραμικρό ίχνος καταλοίπων πάνω στην επιφάνεια.

Απολαυστικά και ευχάριστα για παιδιά διαφόρων ηλικιών.

FA107
  • Unisex Unisex
Ναι
Fat Brain Toy
http://fatbraintoyco.com/

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing