Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Scratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJ σε iPad
Scratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJ σε iPadScratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJScratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJ σε TabletScratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJ Βεντούζα

Scratch 2 Go ΜετατροπέαςTablet σε Κονσόλα DJ

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0080077

29.90
9.97€ σε
3 άτοκες δόσεις

2990 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Μετατρέψτε το Tablet σας σε σύστημα DJ με το Scratch 2 Go της Ion Audio

Το Scratch 2 Go είναι ένα σύστημα DJ που μετατρέπει το Tablet σας σε φορητή κονσόλα DJ που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Σας παρέχει χειροπιαστό έλεγχο σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές Dj όπως π.χ. στην δωρεάν εφαρμογή της Ion iDJ2Go ή την εφαρμογή djay app της Algoriddim. To Scratch 2 Go με την κλασσική διάταξη κονσόλας DJ, σας επιτρέπει να μιξάρετε, να σκρατσάρετε ή ακόμα και να προσθέσετε εφέ στην μουσική σας χρησιμοποιώντας πραγματικούς διακόπτες που προσαρμόζονται πανεύκολα πάνω στην οθόνη του Tablet σας.

Πραγματικές δυνατότητες DJ
Το Scratch 2 Go σας παρέχει δύο jogwheels, Crossfader και δύο pitch faders που προσαρμόζονται πάνω στην οθόνη του Tablet σας χάρη στις μαλακές βεντούζες διαθέτουν και σας επιτρέπουν να μιξάρετε όπως θα κάνατε και μια κλασική κονσόλα DJ. Μετρήστε και ταιριάξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και έπειτα χρησιμοποιείστε το crossfader για να πραγματοποιήσετε ανεπαίσθητες αλλαγές τραγουδιών ή ακόμα ηχογραφήστε τις μίξεις σας ώστε να τις ακούσετε αργότερα.

Ασφαλές για την οθόνη του Tablet σας
Το κάθε control του Scratch 2 Go διαθέτει στο κάτω μέρος γραφίδα για οθόνες αφής που αποτελείται από απαλό ύφασμα με μαλακές ίνες για να προστατεύεται η οθόνη του Tablet σας. Οι μαλακές βεντούζες εξασφαλίζουν σταθερότητα σε όλα τα controls ώστε να μπορείτε να μιξάρετε με άνεση. Το κάθε control αφαιρείται με ευκολία από την οθόνη του κινητού σας και μπορείτε να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας για τα έκτακτα πάρτι.

Συμβατό με τα περισσότερα Tablet της αγοράς:
Το Scratch 2 Go λειτουργεί με όλα σχεδόν τα Tablets της αγοράς, όπως iPad, Tablets με Android, Tablets με Windows 8 * και είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές για DJ.

Συμβατές εφαρμογές (iOS)
Cross DJ
iDJ 2 Go
Djay LE
Djay

Συμβατές εφαρμογές (Android)
Edging for Android
DJ (spartacus rex)
DJ Studio 5 (beatnik)
Edging PE
ADJ Pro
Pocket DJ Vintage

Συμβατές εφαρμογές (Windows RT/8)
DJ Mixer
Play DJ

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
2x Scratch 2 Go Turntables
Scratch 2 Go Crossfader
2x Scratch 2 Go Pitch Faders
Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

*Απαιτείται οθόνη αφής 7 ιντσών ή μεγαλύτερη. Συνιστάται η χρήση οθόνης 10 ιντσών ή μεγαλύτερη για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  • Άνδρας Άνδρας
  • Γυναίκα Γυναίκα
Ion
220
190
25
114
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing