Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / Μάυρο
VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / ΜάυροMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / Μαύρο - SideMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / Μαύρο - ReangleMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / Μαύρο - RearMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Κόκκινο / Μαύρο - FrontMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Μπλε / Μαύρο - SideMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Μπλε / Μαύρο - RearMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Μπλε / Μαύρο - ReangleMadd Gear Pro - VX8 Pro Black Out Range - Μπλε / Μαύρο - Bottom

Madd Gear Pro VX8 Pro Black Out Range

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0600137

149.95
10.00€ σε
15 άτοκες δόσεις

14995 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Η Madd Gear Pro, με έδρα την Αυστραλία, κατασκευάζει εξειδικευμένα πατίνια-σκούτερ από το 2002. Τα σκούτερ που κατασκευάζει η Madd Gear Pro έχουν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα αλλά και κατασκευή. Είναι πιο ανθεκτικά ώστε να αντέχουν στους κραδασμούς που προέρχονται από άλματα και freestyle κόλπα και γι’ αυτό άλλωστε προτιμώνται από επαγγελματίες αθλητές του συγκεκριμένου σπορ. Συγκεκριμένα η Madd Gear Pro συνεργάζεται με πάνω από 15 επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σκούτερ της. Τα βίντεο των αθλητών της ομάδας Madd Gear Pro, που συχνά μεταφορτώνει η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν την επαγγελματική φύση και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής των σκούτερ που παράγει.

Το σκούτερ VX8 Pro είναι ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά σκούτερ της εταιρείας Madd Gear Pro και διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επόμενων pro riders.

Διαθέτει θερμικά επεξεργασμένη ενιαία πλατφόρμα (deck) κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου τύπου 6061 που έχει μήκος 49,5 εκατοστών. Για μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερη άνεση η πλατφόρμα έχει πλάτος 11,4 εκατοστών.

Σε συνδυασμό με την κοιλότητα (concave) των 3 μοιρών που σχηματίζει, επιτρέπει στον αναβάτη να έχει καλύτερη ισορροπία ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.

Η πλατφόρμα του VX8 Pro διαθέτει integrated headtube το οποίο σε συνδυασμό με το πανάλαφρο πιρούνι M1 κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου και το MFX integrated headset δίνουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο σκούτερ.

Διαθέτει “fluted” τιμόνι από κράμα ατσαλιού το οποίο έχει μικρότερο βάρος από τα συνηθισμένα τιμόνια ενώ η γωνία “upsweep” που σχηματίζουν οι χειρολαβές βοηθούν στο καλύτερο χειρισμό του τιμονιού και επιτρέπουν στον αναβάτη να έχει σε καλύτερη γωνία και θέση το σώμα του. Στην ευκολία χειρισμού και στον απόλυτο έλεγχο του σκούτερ βοηθούν και οι διαστάσεις του μεγάλου τιμονιού με ύψος 58 εκατοστών και πλάτος 53 εκατοστών. Ο τρόπος κατασκευής του τιμονιού καθώς και οι διαστάσεις του διευκολύνουν και τα δημοφιλή κόλπα που πραγματοποιούνται με το τιμόνι.

Το VX8 Pro είναι εξοπλισμένο με ρόδες διαμέτρου 110 χιλιοστών κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη (PU) υψηλής ανάκαμψης. Το εσωτερικό των τροχών είναι συμπαγές (solid corrupt cores), χαρακτηριστικό που κάνει τους τροχούς πιο ανθεκτικούς και τους δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, στοιχείο πολύ σημαντικό για τους εξειδικευμένους αναβάτες.

 

Χαρακτηριστικά

110mm 88A Solid Corrupt Cores

Threadless Alloy IHC Fork

K2 ABEC 9 Bearings

Integrated Headtube

21” W x 23” H Cro-Mo Bar

 

ΕπιπλέονΣτοιχεία:

Χειρολαβές: 150mm TPR Grind Grips with Nylon Bar-Ends

Τιμόνι: 21” W x 23” H 4031 Japanese Chromoly Powder Coated Upsweep Fluted T-Bar

Headset: MFX Integrated / Sealed IHC

Clamp: Powder Coated 6061 Alloy Double

Φρένο: MGP Composite Blitz Brake (110mm)

Πλατφόρμα: MGP Integrated 19.5” L x 4.5” W VX7 6061 T4 & T6 Heat Treated & Fluted with 3° Concave

Γυαλόχαρτο: MGP Printed Full Deck Grip

Ρόδες: 110mm MGP 88A Alloy Core with High Rebound PU & Anodized Cores

Ρουλεμάν: K-2 ABEC 9 High Speed Chrome

Πιρούνι Threadless 6061 3D Forged Alloy M1 120mm IHC.

Downtube: Scalloped 83° Madd Headtube – The Original, The Only!

Finish: Powder Coated Fade or Solid Options.

Συνολικό βάρος: 3.7kg

Κατάλληλο για αναβάτες 36-100kg, Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και πάνω.

208-008
Madd Gear Pro

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing