Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Σετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes και αυτοκίνητο SLS AMG
Σετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes και αυτοκίνητο SLS AMGΣετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes και αυτοκίνητο SLS AMG πλαϊνή όψηΣετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes και αυτοκίνητο SLS AMG πίσω όψηΣετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes με φώταΣετ τηλεκατευθυνόμενο φορτηγό  Mercedes συσκευασία και παρελκόμενα

Rastar 74920 R/C 1:26 Mercedes-Benz Σετ Φορτηγό Actros και αυτοκίνητο SLS AMG

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0170200

59.90
9.98€ σε
6 άτοκες δόσεις

5990 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ως μια από τις μεγαλύτερες επώνυμες και πιο ποιοτικές εταιρείες κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων η εταιρεία Rastar έχει αποκτήσει επίσημη άδεια για την κατασκευή περισσότερων από 300 μοντέλων από 28 διαφορετικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι BMW, Audi, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz κ.α.

Μέσα από νέες πρακτικές που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία και νέα υλικά η Rastar έχει αναπτύξει μια σειρά τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, σε διάφορες κλίμακες, που αποτελούν πιστά αντίγραφα των πραγματικών αυτοκινήτων.

Ένα από αυτά τα μοντέλα είναι και το φορτηγό της Mercedes-Benz Actros το οποίο διατίθεται ως σετ με την Mercedes-Benz SLS AMG. Το φορτηγό μεταφέρει το supercar της Mercedes-Benz και υπάρχει η δυνατότητα να χειριστείτε οποιοδήποτε από τα δύο οχήματα θέλετε. Μπορείτε μέσω του χειριστηρίου να ελέγξετε την πλατφόρμα του φορτηγού και να την κατεβάσετε ώστε να υποδεχθεί το αυτοκίνητο. Έπειτα κατευθύνετε το αυτοκίνητο με ακρίβεια πάνω από την πλατφόρμα στην καρότσα του φορτηγού, ανυψώστε την πλατφόρμα και είστε έτοιμοι να μεταφέρετε την SLS AMG όπου θέλετε. Επίσης μέσω του χειριστηρίου μπορείτε να ελέγξετε και τα φώτα των οχημάτων.

Και τα δύο οχήματα είναι ακριβή και λεπτομερή αντίγραφα των πραγματικών μοντέλων και το SLS AMG διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση σε κάθε τροχό. Είναι βαμμένα με glossy βαφή που τα κάνει πιο εντυπωσιακά. Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα στο εμπρός και πίσω μέρος καθιστούν το παιχνίδι ακόμη πιο εντυπωσιακό ακόμα και στο σκοτάδι.

Με κλίμακα 1/26 έχει τις κατάλληλες διαστάσεις και για διακοσμητικά αξεσουάρ στο γραφείο σας.

Για την χρήση του φορτηγού απαιτούνται 5 μπαταρίες ΑΑ, για το αυτοκίνητο 3 μπαταρίες ΑΑ και 2 μπαταρίες ΑΑ για το τηλεχειριστήριο.

Οι διαστάσεις του φορτηγού είναι 63.9εκ. x 16.3εκ. x 12.3εκ.

Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι 18.9εκ. x 8.6εκ. x 5.4εκ.

Χρώμα: Κόκκινο φορτηγό και αυτοκίνητο, Κίτρινο φορτηγό και αυτοκίνητο

Συνιστάται για παιδιά μεγαλύτερα από 6 ετών.

Προσοχή: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος ασφυξίας: περιέχει μικρά μέρη.

74920
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Αγόρι Αγόρι
RASTAR
639
163
123

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing