Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Τηλεκατευθυνόμενο Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
Τηλεκατευθυνόμενο Mercedes-Benz SLS AMG Black SeriesΤηλεκατευθυνόμενο Mercedes-Benz SLS AMG Black Series πίσω όψηΤηλεκατευθυνόμενο Mercedes-Benz SLS AMG Black Series μπροστινή όψηΤηλεκατευθυνόμενο Mercedes-Benz SLS AMG Black Series διάφορες όψεις

Rastar 54100 R/C 1:18 Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0170197

27.00
9.00€ σε
3 άτοκες δόσεις

2700 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Ως μια από τις μεγαλύτερες επώνυμες και πιο ποιοτικές εταιρείες κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων η εταιρεία Rastar έχει αποκτήσει επίσημη άδεια για την κατασκευή περισσότερων από 300 μοντέλων από 28 διαφορετικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι BMW, Audi, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz κ.α.

Μέσα από νέες πρακτικές που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία και νέα υλικά η Rastar έχει αναπτύξει μια σειρά τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, σε διάφορες κλίμακες, που αποτελούν πιστά αντίγραφα των πραγματικών αυτοκινήτων.

Το συγκεκριμένο διθέσιο μοντέλο είναι η Black Series έκδοση της Mercedes-Benz SLS AMG, ενός από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα παραγωγής της γερμανικής εταιρείας. Γνωστό σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού χάρη στην πολυετή παρουσία του σε αγώνες Formula 1 ως αυτοκίνητο ασφαλείας.

Είναι ακριβές και λεπτομερές αντίγραφο του πραγματικού μοντέλου και διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση σε κάθε τροχό. Είναι βαμμένο με glossy βαφή που το κάνει πιο εντυπωσιακό. Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου καθιστούν το παιχνίδι ακόμη πιο εντυπωσιακό ακόμα και στο σκοτάδι.

Με κλίμακα 1/18 έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για διακοσμητικό αξεσουάρ στο γραφείο σας ή για να κινείται γοργά στην αυτοσχέδια σας πίστα.

Για την χρήση του απαιτούνται 4 μπαταρίες ΑΑ για το αυτοκίνητο και 2 ΑΑ για το τηλεχειριστήριο.

Οι διαστάσεις του είναι 25.8εκ. x 11.6εκ. x 7.1εκ.

Συνιστάται για παιδιά μεγαλύτερα από 6 ετών.

Προσοχή: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος ασφυξίας: περιέχει μικρά μέρη.

54100
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
RASTAR
258
116
71

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing