Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Τετρακόπτερο Carrera CRC X1
Τετρακόπτερο Carrera CRC X1Τετρακόπτερο Carrera CRC X1 LoopΤετρακόπτερο Carrera CRC X1 τηλεχειριστήριοΤετρακόπτερο Carrera CRC X1 συσκευασία

Quadrocopter CRC X1

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0170146

45.00
11.25€ σε
4 άτοκες δόσεις

4500 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Η Carrera, η γνωστή εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών πρόσφατα παρουσίασε τα νέα της Quadcopter. Το τηλεκατευθυνόμενο Quadrocopter CRC X1 είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και πεπειραμένους χρήστες χάρη στην ειδική λειτουργία που διαθέτει η οποία επιτρέπει στον χρήστη να αυξομειώσει την απόδοση του τηλεκατευθυνόμενου ακόμα και κατά την διάρκεια της πτήσης. Έτσι οι αρχάριοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την λειτουργία του τετρακόπτερου στο 30%, 60% ή 100% της μέγιστης ισχύς του ώστε σιγά σιγά να εξοικειωθούν με τον τρόπο πτήσης των διασκεδαστικών αυτών παιχνιδιών.
Αλλάζοντας την ισχύ του CRC X1 από το 100% στο 30% το τηλεχειριστήριο αυξομειώνει αυτόματα την ευαισθησία του ώστε το ελικόπτερο να αντιδρά με μικρότερη αμεσότητα στις εντολές του χρήστη. Χάρη στην μικρότερη ευαισθησία και αμεσότητα το τετρακόπτερο πετάει με μεγαλύτερη σταθερότητα. Αντίθετα στο 100% η ευαισθησία του τετρακόπτερου μεγαλώνει επιτρέποντας στον πεπειραμένο χρήστη να εκτελεί πολύπλοκες φιγούρες.
Με αυτό τον τρόπο ο αρχάριος χρήστης μαθαίνει καλύτερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πτήσης των τετρακόπτερων ενώ παράλληλα προστατεύει το παιχνίδι από φθορές που μπορεί να προκληθούν από λάθος χειρισμούς. Ακόμα όμως και σε περίπτωση λάθος χειρισμού το τετρακόπτερο προστατεύεται από το ειδικό πλαίσιο που περιστοιχίζει τον σκελετό και τους έλικες. Από την άλλη οι πεπειραμένοι χρήστες μπορούν απευθείας να απολαύσουν το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι στις μέγιστες δυνατότητες του.
Ανεξάρτητα από το επίπεδο του χειριστή το τετρακόπτερο εντυπωσιάζει με την ευκολία με την οποία πραγματοποιεί loops καθώς διαθέτει το σύστημα 3-D loop-the-loop της Carrera. Με το πάτημα ενός κουμπιού το τηλεκατευθυνόμενο πραγματοποιεί loop προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε ενώ την ίδια στιγμή ανάβουν τα φωτάκια LED που διαθέτει.
Επιπλέον το CRC X1 διαθέτει γυροσκοπικό μηχανισμό 4 αξόνων που καθιστά την πτήση ακόμα πιο σταθερή. Το χειριστήριο επικοινωνεί με το τετρακόπτερο στα 2.4 GHZ ώστε οι εντολές να είναι πιο ακριβείς ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.
Η μπαταρία που διαθέτει το Carrera CRC X1 είναι 3.7 V – 380 mAh LiPo και του επιτρέπουν με κάθε φόρτιση να πετάει για 7-8 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Διαθέτει φωτισμό LED που αναβοσβήνει.
Δυνατότητα να πραγματοποιήσει ελιγμούς 3D Loop προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Διαθέτει γυροσκοπικό μηχανισμό για πιο σταθερή πτήση.
Δυνατότητα φόρτισης μέσω USVB.
Κατάλληλο και για αρχάριους χάρη στην δυνατότητα αυξομείωσης της ισχύς του.
Κατάλληλο για πτήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρουυς.
Διαθέτει πλαίσιο για να προστατεύονται οι έλικές του.
Διατίθεται έτοιμο για παιχνίδι.
Διάρκεια πτήσης: 7-8 Λεπτά
Διάρκεια φόρτισης: 60 λεπτά
Διαστάσεις Τετρακόπτερου: 17,4 x 17,4 εκατοστά
Διάμετρος Έλικα: 5,5 εκατοστά
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Quadrocopter CRC X1
Μπαταρία 3,7V 380mAhLi-Polymer
6 μπαταρίες ΑΑ για το τηλεχειριστήριο
Τηλεχειριστήριο
4 Ανταλλακτικοί Έλικες
Καλώδιο Φόρτισης USB

  • Από 14 Ετών και Άνω Από 14 Ετών και Άνω
  • Unisex Unisex
Carera
http://www.carrera-rc.com
300
250
90
2000

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing