Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
SCOOTER PULSE FREESTYLE KR2 PRO ARMY
SCOOTER PULSE FREESTYLE KR2 PRO ARMYΗ βάση του κατασκευασμένη από θερμικά επεξεργασμένο, ενισχυμένο κράμα αλουμινίου τύπου 6000Τιμόνι τύπου BMΧ, κατασκευασμένο από hi-tensile ατσάλι και χειρολαβές με επένδυση σιλικόνης.

PULSE FREESTYLE SCOOTER KR2 PRO ARMY

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0600124

59.95
9.99€ σε
6 άτοκες δόσεις

5995 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Από το 2007 η εταιρεία Pulse Performance Products κατασκευάζει πατίνια υψηλών προδιαγραφών εφαρμόζοντας μοναδικές καινοτόμες τεχνολογίες. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην δημιουργία των ιδανικών πατινιών για τους αναβάτες και όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και δοκιμάζονται στη Νότια Καλιφόρνια, την γενέτειρα των extreme sports.

Το freestyle σκούτερ, KR2 Army, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για αρχάριους αναβάτες και ειδικά για παιδιά που θέλουν το πρώτο τους freestyle σκούτερ με επαγγελματικές προδιαγραφές.

Χάρη στη στιβαρή του κατασκευή και στα ποιοτικά υλικά το σκούτερ μπορεί με ευκολία να υποστεί σχεδόν οποιαδήποτε κακουχία από κακομεταχείριση.

Η βάση του κατασκευασμένη από θερμικά επεξεργασμένο, ενισχυμένο κράμα αλουμινίου τύπου 6000, είναι έτοιμη να αντέξει το βάρος του αναβάτη ακόμα και κατά την προσγείωση από άλματα ή να αντέξει χτυπήματα πάνω σε σκληρές επιφάνειες, όπως συχνά συμβαίνει με τα freestyle σκούτερ.

Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το ενισχυμένο με πλαϊνές μπάρες, τιμόνι τύπου BMX που διαθέτει το σκούτερ, το οποίο διαθέτει και χειρολαβές με σιλικόνη για να μην γλιστράνε τα χέρια.

Για λόγους ανθεκτικότητας το μπροστινό πιρούνι είναι κατασκευασμένο από hi-tensile ατσάλι, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό από το συνηθισμένο ατσάλι που χρησιμοποιείται σε άλλα σκούτερ.

Η βάση είναι επενδυμένη με υαλόχαρτο για να προσφέρει τριβή και να κρατάει τα πόδια των παιδιών στη θέση τους με ασφάλεια, συμβάλλοντας παράλληλα στην διατήρηση της ισορροπίας.

Το φρένο του σκούτερ, πάνω από την πίσω ρόδα, είναι από ατσάλι και βοηθά ώστε να επιτυγχάνεται η επιβράδυνση του σκούτερ γρηγορότερα και πιο ελεγχόμενα.

Το σκούτερ KR2 Army είναι χακί με λεπτομέρειες στα χρώματα στρατιωτικής παραλλαγής και εντυπωσιάζει αμέσως είτε κινείται στο skate park είτε κινείται στο δρόμο.

Χαρακτηριστικά:

Βάση κατασκευασμένη από θερμικά επεξεργασμένο, ενισχυμένο κράμα αλουμινίου τύπου 6000.

100mm/87Ahi-impact, ρόδες από ουρεθάνη εξοπλισμένες με ABEC-5 ρουλεμάν

Ατσάλινο ποδόφρενο

Συμπαγές πιρούνι από ατσάλι.

Τιμόνι τύπου BMΧ, κατασκευασμένο από hi-tensile ατσάλι και χειρολαβές με επένδυση σιλικόνης.

Χρώματα Army

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών

Κατάλληλο για βάρος έως 63,5 κιλά.

KR2FS
  • Unisex Unisex
Pulse Performance

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing