Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Powerball Titan Autostart Pro εμπρός όψη
Powerball Titan Autostart Pro εμπρός όψηPowerball Titan Autostart Pro πίσω όψηPowerball Titan Autostart ProDonald J. Trump με Powerball Titan Autostart Pro

Powerball Titan Autostart Pro

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0400022

149.99
10.00€ σε
15 άτοκες δόσεις

14999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

ToPowerball Titan Autostart Pro είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γι' αυτό και το βάρος του είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Εκτός από το αυξημένο βάρος του, έχει και μεγαλύτερη δύναμη από τα υπόλοιπα Powerball. Μπορεί να ξεπεράσει τις 20000 στροφές ανά λεπτό, σε αντίθεση με τα μοντέλα των 280Hz που φτάνουν έως τις 18000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης παράγει αδρανειακή αντίσταση που μπορεί να ξεπεράσει σε βάρος τα 27 κιλά ενώ τα μοντέλα των 280Hz μπορούν να φτάσουν έως τα 16 κιλά.

Το Powerball Titan Autostart Pro είναι εξοπλισμένο με τον ψηφιακό μετρητή που σας ενημερώνει για την μέγιστη ταχύτητα που έπιασε το Powerball σας (η μέτρηση γίνεται σε στροφές ανά λεπτό) και διαθέτει τον νέο γυροσκοπικό μηχανισμό ο οποίος είναι αθόρυβος και ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς την χρήση του ιμάντα εκκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουρδίσετε τον εσωτερικό γυροσκοπικό μηχανισμό και έπειτα να συγχρονίσετε την κίνηση του χεριού σας με αυτή του γυροσκοπικού μηχανισμού ώστε το Powerball να αναπτύξει ταχύτητα.

Έτσι η καθημερινή σας εξάσκηση γίνεται πιο αποτελεσματική αλλά παράλληλα διατηρεί τον διασκεδαστικό της χαρακτήρα καθώς εσείς απλά θα προσπαθείτε να σπάσετε το προηγούμενο σας ρεκόρ, εντείνοντας την άσκηση. Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.

Ενημερωθείτε για τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο στην σελίδα του Powerball (www.powerballs.com) και προσπαθήστε και εσείς να πλασαριστείτε στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης θέτοντας σε αληθινή δοκιμασία τη δύναμη και τα αντανακλαστικά σας.

PB888AC
  • Unisex Unisex
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing