Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Powerball Pico για παιδιά
Powerball Pico για παιδιάΣυσκευασία για Powerball PicoPowerball Pico με LEDPowerball Pico κάτω όψη

Powerball Pico για παιδιά

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0400023

18.99
9.49€ σε
2 άτοκες δόσεις

1899 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το Pico είναι το πρώτο Powerball κατασκευασμένο ειδικά για παιδιά ή για Powerballers με μικρά χέρια. Διαθέτει γυροσκοπικό μηχανισμό ο οποίος είναι ρυθμισμένος σε συχνότητα 200 Hz ώστε να μπορεί να περιστρέφεται με ταχύτητες 13000 στροφών ανά λεπτό χωρίς καμία δόνηση.

Στο περίβλημα του διαθέτει ταινία σιλικόνης που προσφέρει καλύτερο χειρισμό και δεν αφήνει το Powerball Pico να γλιστρήσει από τα χέρια.

Είναι κατά 30% μικρότερο από τα κλασικά Powerball 250Hz καθώς έχει διάμετρο 58 χιλιοστών και ύψος 46 χιλιοστών. Παράλληλα το βάρος του δεν ξεπερνά τα 190 γραμμάρια. Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορούν να το χρησιμοποιούν παιδιά ή άτομα με μικρά δάκτυλα.

Οι διαστάσεις του όμως δεν του απαγορεύουν να είναι μια αποτελεσματική εξάσκηση για τα χέρια, τα δάκτυλα, τους καρπούς ή τους ώμους του ιδιοκτήτη καθώς  μπορεί να ασκήσει αδρανειακή αντίσταση 12 κιλών στις 10000 στροφές ανά λεπτό, ενώ παράλληλα

Για να είναι πιο εντυπωσιακό στο Powerball Pico έχουν ενσωματωθεί 4 LED διαφορετικών χρωμάτων (μπλε, κόκκινο, λευκό, πράσινο) ώστε να προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό σόου, όσο κινείται ο γυροσκοπικός μηχανισμός τους.

Το PowerballPico και τα LED του λειτουργεί χωρίς την ανάγκη μπαταριών.

Καλή διασκέδαση και HappySpinning!!!

Pico
  • Unisex Unisex
Powerball
58
  • Διαφανές Διαφανές
  • Κόκκινο Κόκκινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing