Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Ηχείο Party Rocker Bluetooth
Ηχείο Party Rocker BluetoothΗχείο Party Rocker με φωτορυθμικόΠληροφορίες για Ηχείο Party Rocker

Party Rocker Ion Live Bluetooth

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0080078

249.00
9.96€ σε
25 άτοκες δόσεις

24900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το Party Rocker της Ion Audio είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα πάρτι σε οποιοδήποτε μέρος.
Το πανίσχυρο φορητό ηχείο με ενσωματωμένο σύστημα φωτορυθμικών έχει την δυνατότητα να ενισχύσει τον ήχο που παράγει οποιαδήποτε συσκευή, όπως το iPad, το iPhone, η συσκευή σας Android, ο υπολογιστής σας, ένα μικρόφωνο ή ένα μουσικό όργανο.
Το ενσωματωμένο σύστημα φωτορυθμικών που διαθέτει το Party Rocker μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία και συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής που αναπαράγει το ηχείο ενώ παράλληλα τα χρώματα και τα σχέδια που προβάλλει μεταβάλλονται.
Τα εκθαμβωτικά και πολύχρωμα μοτίβα προβάλλονται στο ταβάνι και στους τοίχους δημιουργώντας την ατμόσφαιρα ενός πάρτι, ενώ το ηχείο με ισχύ 50 Watt γεμίζει τον χώρο με την μουσική θυμίζοντας έντονα νυχτερινό club.
To ηχείο Party Rocker συνδέεται ασύρματα με το iPhone, το iPad ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να αναμεταδώσει μουσική μέσω σύνδεσης Bluetooth. Έτσι εσείς μπορείτε να έχετε την συσκευή δίπλα σας ώστε να αλλάζετε την μουσική σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση, να αλλάξετε τραγούδια ή ακόμα και να δημιουργήσετε μίξεις τραγουδιών ενώ παράλληλα χορεύετε ή βρίσκεστε με τους φίλους σας.
Στην συσκευασία του Party Rocker περιλαμβάνεται και ένα μικρόφωνο υψηλής απόδοσης ώστε να μπορείτε ακόμα και να τραγουδήσετε μέσω του ηχείου Party Rocker. Επίσης περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο 3.5 χιλιοστών ώστε να μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή που παράγει μουσική και διαθέτει έξοδο ήχου χωρίς να διαθέτει Bluetooth.      
Το ενσωματωμένο σύστημα φωτορυθμικών που διαθέτει το Party Rocker διαθέτει διάφορες λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Διαθέτει την λειτουργία Beat κατά την οποία το φωτορυθμικό συντονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής που έχετε επιλέξει. Επίσης διαθέτει λειτουργία Party κατά την οποία τα φωτορυθμικά αποκτούν δική τους βούληση και δημιουργούν εντυπωσιακά εφέ. Τέλος το Party Rocker διαθέτει και λειτουργία κατά την οποία το φωτορυθμικό απενεργοποιείται και λειτουργεί μόνο το ηχείο.

Χαρακτηριστικά:
•    Αναπαράγει μουσική ασύρματα από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Bluetooth
•    Προβάλλει πολύχρωμα μοτίβα στον τοίχο και στο ταβάνι.
•    Είναι συμβατό με iPhone, iPod, iPad, συσκευές Android, H/Y
•    Το σύστημα φωτορυθμικών συντονίζεται με την μουσική σας.
•    Το σύστημα φωτορυθμικών διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες: Λειτουργία Beat που συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής, λειτουργία Party που το φωτορυθμικό προβάλει τυχαία μοτίβα φωτισμού, και λειτουργία κατά την οποία το φωτορυθμικό απενεργοποιείται.
•    Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μικρόφωνο και καλώδιο
•    Διαθέτει υποδοχή 3.5χιλ. για σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής παράγει μουσική και διαθέτει έξοδο ήχου χωρίς να διαθέτει Bluetooth.
•    Το ηχείο του έχει ισχύ 50 Watt

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
•    Party Rocker
•    Μικρόφωνο
•    Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
•    Εγγύηση 2 ετών
•    Καλώδιο Audio 3.5χιλ. για σύνδεση άλλων συσκευών

Party Rocker Live
Ion
517
381
254
11000

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing