Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Pogo Stick για παιδιά Ροζ χρώμα
Pogo Stick για παιδιά Ροζ χρώμαMy First Flybar Χαρακτηριστικά

My First Flybar – Pogo Stick για παιδιά Ροζ χρώμα

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0130125

24.99
12.49€ σε
2 άτοκες δόσεις

2499 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα Pogo Sticks της Flybar, της αμερικάνικης εταιρείας που ίδρυσε ο εφευρέτης των Pogo Sticks, είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Το τελευταίο μοντέλο της Flybar ονομάζεται MyFirstFlybar, απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και είναι το ιδανικό pogo για νήπια και μικρά παιδιά. Κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό αφρολέξ το MyFirstFlybar είναι κατάλληλο για υγιή διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να χοροπηδήσουν πάνω στο καταπληκτικό pogo και να μάθουν από νωρίς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο παράλληλα θα τα γυμνάσει. Πάνω στο αφρολέξ είναι προσδεμένος ένας ελαστικός ιμάντας ο οποίος προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος πάνω από 30 εκατοστά και επιτρέπει σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ύψους, να χρησιμοποιούν το MyFirstFlybar.  Σε κάθε αναπήδηση το pogo παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο (Squeak), το οποίο βοηθά στην καταμέτρηση των αναπηδήσεων. Έτσι να παιδιά συναγωνίζονται το ένα το άλλο για το ποιο θα καταφέρει τις περισσότερες αναπηδήσεις χωρίς να κατεβεί από το pogo. Και αν επιθυμούν και οι μπαμπάδες των παιδιών να μπουν στο παιχνίδι μπορούν, αρκεί να είναι κάτω από 110 κιλά, μέγιστο βάρος που μπορεί να αντέξει το MyFirstFlybar.

Χαρακτηριστικά:

Ιδανικό μοντέλο για το πρώτο Pogo του παιδιού σας.

Κατάλληλο pogo για αρχάριους, μικρά παιδιά και νήπια.

Ατελείωτη διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα το παιδί γυμνάζεται.

Ο ελαστικός ιμάντας ο οποίος είναι προσδεμένος πάνω στη βάση του MyFirstFlybarπροσαρμόζεται σε μήκος μεγαλύτερο των 30 εκατοστών για να είναι κατάλληλος για παιδιά όλων των ηλικιών και ύψους. Ο ιμάντας μπορεί να αντέξει μέγιστο βάρος 110 κιλών.

Το MyFirstFlybarείναι κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό αφρολέξ, διαθέτει μαλακές λαβές και στηρίγματα για τα πόδια για ασφαλή διασκέδαση.

Το MyFirstFlybar παράγει χαρακτηριστικό ήχο σε κάθε αναπήδηση.

Μέγιστο βάρος: έως 110 κιλά.

 

Διατίθεται σε μπλε-πράσινο και ροζ-μωβ χρώμα. 

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

MFF-P
  • Unisex Unisex
Flybar
http://www.flybar.com
482
254
100
  • Ροζ Ροζ

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing