Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Το WalkieTalkieT42 red της Motorola είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους φίλους σας
Το WalkieTalkieT42 red της Motorola είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους φίλους σαςΔιαθέτουν 16 κανάλια διαφορετικών συχνοτήτων ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς παρεμβολές

Motorola Walkie Talkie TLK T42 red Twin Pack

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0040225

39.00
9.75€ σε
4 άτοκες δόσεις

3900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το Walkie Talkie T42 red της Motorola είναι ο ευκολότερος τρόπος να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας κατά την διάρκεια εξορμήσεων, περιπάτων στο πάρκο, στην παραλία ή ακόμα και κατά την διάρκεια της βόλτας σας στα καταστήματα.

Το μικρό μέγεθος των ασυρμάτων (Διαστάσεις: 4.8x13.6x2.7εκατ. / Βάρος: 73 γραμμάρια) τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας ενώ χάρη στην απλό τρόπο χρήσης τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε.
Με μέγιστη εμβέλεια 4 χιλιομέτρων (η εμβέλεια επηρεάζεται από την μορφολογία του εδάφους και από τον καιρό) και χωρίς να χρειάζεται ειδική άδεια για την λειτουργία τους είναι ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσετε από περιττά έξοδα που προέρχονται από κλήσεις σε κινητά ή σταθερά τηλέφωνα.
Τα
Walkie Talkie T42 της Motorola λειτουργούν με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) οι οποίες διαρκούν για 18 ώρες έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα ακόμα και τους πιο ασήμαντους λόγους. Παράλληλα διαθέτουν ειδική λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στην οποία εισέρχεται η συσκευή όταν δεν υπάρχει εκπομπή για 3 δευτερόλεπτα. Στην λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας τα WalkieTalkie λαμβάνουν μεταδόσεις κανονικά.
Διαθέτουν 16 κανάλια διαφορετικών συχνοτήτων ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς παρεμβολές ενώ διαθέτουν και οθόνη
LCD με ενδείξεις για: το κανάλι το οποίο έχετε επιλέξει, την ένταση, το κλείδωμα των κουμπιών, το υπόλοιπο της μπαταρίας, την μετάδοση ή την λήψη εκπομπής.

Ησυσκευασίαπεριλαμβάνει:
2 x Motorola Talker T42 Walkie Talkie
2 x Motorola Talker T42Belt Clips
16 αυτοκόλλητα

16 αυτοκόλλητα

1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

188118
  • Unisex Unisex
Motorola
48
27
136
  • Κόκκινο Κόκκινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing