Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Σετ των 3 walkie-talkie T42 Talk about της Motorola
Σετ των 3 walkie-talkie T42 Talk about της MotorolaΤα Motorola Talkabout T42 Triple Pack διαθέτουν οθόνη LCDΜπορούν να λειτουργήσουν σε 16 διαφορετικά κανάλια

Motorola Talkabout T42 Triple Pack

ΚΩΔΙΚΟΣ: C04G0040226

59.00
9.83€ σε
6 άτοκες δόσεις

5900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Απλό, εύκολο και διασκεδαστικό, το σετ των 3 walkie-talkieT42 Talk about της Motorola είναι μια πολύ καλή επιλογή για οικογένειες ή παρέες φίλων που τους αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες. Είναι ιδανικό για το κάμπινγκ, για εξερευνήσεις στην παραλία ή στο δάσος αλλά ακόμα και για το σπίτι. Τα walkie-talkieT42 Talkabout σας επιτρέπoyn με το πάτημα ενός κουμπιού να έρθετε σε επαφή και να συνομιλήσετε με τους φίλους σας αρκεί να βρίσκονται εντός της εμβέλειας των 4 χιλιομέτρων (η απόσταση εξαρτάται από την μορφολογία του εδάφους αλλά και τις καιρικές συνθήκες).

Μπορούν να λειτουργήσουν σε 16 διαφορετικά κανάλια και η πραγματοποίηση ζεύξης με τα άλλα walkie talkie είναι πολύ απλή και εύκολη.

Διαθέτουν οθόνη LCD, ηχητική ειδοποίηση για εισερχόμενο μήνυμα, κλείδωμα των πλήκτρων και ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Επίσης διαθέτουν λειτουργία σάρωσης των καναλιών και λειτουργία monitor κατά την οποία μπορεί να λειτουργήσουν σαν babymonitor.

Λειτουργούν με τρεις αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία) οι οποίες μπορούν να κρατήσουν σε λειτουργία το walkie-talkie για περίπου 18 ώρες.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 3 walkie-talkie, 3 κλιπς για την ζώνη και 24 αυτοκόλλητα για προσωποποίηση των walkie-talkie.

Καθώς τα walkie-talkieT42 Talk about ανήκουν στη κατηγορία PMR446, δεν απαιτείται ειδική άδεια για την χρήση τους.

PNI-MTAT42-3
Motorola
136
48
27

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing