Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Mini Buggy που δεν σταματάει ποτέ
Mini Buggy που δεν σταματάει ποτέMini Buggy που δεν σταματάει ποτέ σε κόκκινο χρώμαMini Buggy που δεν σταματάει ποτέ σε μπλε χρώμαMini Buggy που δεν σταματάει ποτέ σε πράσινο χρώμαMini Buggy που δεν σταματάει ποτέ σε μαύρο χρώμαΣυσκευασία για Mini Buggy που δεν σταματάει ποτέ

Mini Buggy που δεν σταματάει ποτέ

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0660002

9.00

900 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Το mini ηλεκτρικό buggy είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αναποδογυρίζει πάντα στη σωστή θέση. Μόλις ενεργοποιηθεί ξεκινά να κινείται προς τα εμπρός μέχρι να συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Σε περίπτωση που το εμπόδιο είναι κάθετη επιφάνεια, τότε το buggyξεκινά να σκαρφαλώνει πάνω στην επιφάνεια μέχρι η βαρύτητα να το κάνει να πέσει προς τα πίσω.

Το buggy χάρη στον σχεδιασμό του, την κίνηση στους 4 τροχούς και τα ελαστικά υψηλής πρόσφυσης με βαθιά πέλματα θα επιστέφει στη σωστή θέση και θα ξεκινήσει να κινείται προς κάποια άλλη κατεύθυνση μέχρι να βρει κάποιο άλλο εμπόδιο.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά το μικρό αυτό buggy έχει την ικανότητα να περνά πάνω από δύσκολα εμπόδια και να μην σταματάει ποτέ ακόμα και αν αναποδογυρίσει.

Για την λειτουργία του απαιτούνται 3 μπαταρίες ΑΑΑ (περιλαμβάνοντε στη συσκευασία)

Μήκος: 9,5 εκατοστά 

20868
  • Άνω των 3 ετών Άνω των 3 ετών
  • Unisex Unisex
Tobar
95

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing