Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth X-wing Star Fighter το θρυλικό σκάφος των Επαναστατών
Metal Earth X-wing Star Fighter το θρυλικό σκάφος των ΕπαναστατώνMetal Earth X-wing Star Fighter πλαϊνή όψηMetal Earth X-wing Star Fighter  πίσω όψηMetal Earth X-wing Star Fighter πλαϊνή πίσω όψηΣυμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλΣυσκευασία για Metal Earth X-wing Star Fighter

Metal Earth X-wing Star Fighter

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560044

9.99

999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το X-wing Star Fighter, το θρυλικό σκάφος των Επαναστατών που είχε χρησιμοποιήσει ο Luke Skywalker για να καταστρέψει το Άστρο του Θανάτου (Death Star). Είναι ένα διαστημικό σκάφος από την αρχική τριλογία των Star Wars. Είναι το πρωταρχικό σκάφος αναχαίτισης και εξουδετέρωσης της Συμμαχίας των Επαναστατών  παρόλο που αρχικά είχε σχεδιαστεί από την Ομοσπονδία. Χαρακτηριστικό του το σχήμα «Χ» των τεσσάρων πτερύγων του.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 10.10 x 8.52 x 5.15 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών

  • Unisex Unisex
fascinations
101
85
51

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing