Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Το R2-D2 (Second Generation Robotic Droid Series-2)
Το R2-D2 (Second Generation Robotic Droid Series-2)Metal Earth R2-D2 πίσω όψηMetal Earth R2-D2 πλαϊνή όψηMetal Earth R2-D2 - Μεταλλικά φύλλαΣυσκευασία για Metal Earth R2-D2

Metal Earth R2-D2 (Second Generation Robotic Droid Series-2)

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560043

16.99
8.49€ σε
2 άτοκες δόσεις

1699 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αγαπημένο ρομπότ του Star Wars, R2-D2.

Το R2-D2 (Second Generation Robotic Droid Series-2) είναι ένα ρομπότ, με δυνατότητες εκτέλεσης επισκευών και βοηθού πλοήγησης σε μικρά αστρόπλοια. Με το πλήθος εργαλείων και αισθητήρων που είχε μέσα στο κυλινδρικό του πλαίσιο και τη βοήθεια του συνοδοιπόρου του ρομπότ C-3PO είχε καταλυτική παρουσία σε όλες τις ταινίες Star Wars.

Χάρη στον λεπτομερή σχεδιασμό τους και στην χρήση τεχνολογίας laser τα παζλ Metal Earth αποδίδουν με απαράμιλλη πιστότητα τα πρωτότυπα μοντέλα και τις λεπτομέρειές τους.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.93 x 4.95 x 3.47 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS250
  • Άνω των 14 ετών Άνω των 14 ετών
  • Unisex Unisex
fascinations

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing