Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth Kylo Ren's Command Shuttle
Metal Earth Kylo Ren's Command ShuttleMetal Earth Kylo Ren's Command Shuttle πλαϊνή όψηMetal Earth Kylo Ren's Command Shuttle πίσω όψηMetal Earth Kylo Ren's Command Shuttle πλαϊνή εμπρός όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth Kylo Ren's Command Shuttle

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560056

9.99

999 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το Command Shuttle του Kylo Ren.

Το τύπου Upsilon σκάφος του Kylo Ren πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία Star Wars: The Force Awakens. Όπως και όλα τα σκάφη ίδιας κλάσης έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν υψηλόβαθμους αξιωματούχους και γι’ αυτό τα χαρακτηριστικά πτερύγια τους είναι εξοπλισμένα με αρκετά αμυντικά συστήματα. Στο πάνω μέρος των πτερυγίων υπάρχει ο εξοπλισμός ανίχνευσης εχθρικών σκαφών ενώ στο κάτω μέρος είναι τοποθετημένες οι γεννήτριες των ασπίδων προστασίας και το σύστημα παρεμβολών. Όταν τα σκάφη είναι προσγειωμένα οι πτέρυγες ανασηκώνονται.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 10.16 x 5.08 x 8.89 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS266
  • Unisex Unisex
fascinations
101
50
89
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing