Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth K-2SO ανθρωποειδές ρομπότ
Metal Earth K-2SO ανθρωποειδές ρομπότMetal Earth K-2SO πλαϊνή όψηMetal Earth K-2SO πίσω όψηMetal Earth K-2SO πλαϊνή πίσω όψηMetal Earth K-2SO πλαϊνή εμπρός όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth K-2SO

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560047

14.99

1499 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τον K-2SO, ένα ανθρωποειδές ρομπότ που πρωτοεμφανίστηκε το 2016 στην ταινία Star Wars Rogue One.

Αρχικά κατασκευάστηκε για να χρησιμοποιηθεί στις ένοπλες ομάδες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Ένα μέλος της Επαναστατικής Συμμαχίας, ο Cassian Andor επαναπρογραμμάτισε τον Κ-2 ώστε να βοηθήσει την συμμαχία. Ο Κ-2 συμμετείχε στην μάχη του Scarif και θυσιάστηκε ώστε ο Andor να μπορέσει να κλέψει τα σχέδια της Αυτοκρατορίας για την κατασκευή του Death Star.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.8 x 3.09 x 12.59 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS275
  • Unisex Unisex
fascinations
68
31
126

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing