Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Eλικόπτερο Huey Uh-1 από την Metal Earth
Eλικόπτερο Huey Uh-1 από την Metal EarthEλικόπτερο Huey Uh-1 πλαϊνή πίσω όψηEλικόπτερο Huey Uh-1 πίσω όψηEλικόπτερο Huey Uh-1 πλαϊνή εμπρός όψηEλικόπτερο Huey Uh-1 εμπρός όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth ελικόπτερο Huey Uh-1

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560061

7.99

799 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ MetalEarth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αμερικάνικο ελικόπτερο της Bell, Huey Uh-1. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ελικόπτερα παγκοσμίως και κατασκευάστηκε το 1956. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ελικόπτερα και γι’ αυτό χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα σε πολλά μέρη του κόσμου. Κέρδισε την φήμη του κατά την διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ  και έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος πολεμικών και ταινιών περιπέτειας όπως το Platoon και το Αποκάλυψη Τώρα!

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12 x 2 x 4 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS011
  • Unisex Unisex
fascinations
120
20
40
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing