Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth βρετανική γαλέρα Golden Hind
Metal Earth βρετανική γαλέρα Golden HindMetal Earth Golden Hind πίσω όψηMetal Earth Golden Hind πλαϊνή πίσω όψηMetal Earth Golden Hind πλαϊνή εμπρός όψηMetal Earth Golden Hind εμπρός όψηMetal Earth Golden Hind Αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth βρετανική γαλέρα Golden Hind

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560063

13.99

1399 Πόντοι
Εξαντλήθηκε
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το Golden Hind (Χρυσό Ελάφι), μία βρετανική γαλέρα γνωστή για τον δεύτερο περίπλου του κόσμου μεταξύ 1577 και 1580, με πλοίαρχο τον Sir Francis Drake.  Ήταν γνωστή αρχικά ως Pelican, αλλά μετονομάστηκε από τον Drake στη μέση του περίπλου της Γης το 1578, καθώς προετοιμαζόταν να εισέλθει στο Στενό του Μαγγελάνου, αποκαλώντας τη γαλέρα «Χρυσό Ελάφι» προς τιμή ενός από τους χρηματοδότες του ταξιδιού, του Sir Christopher  Hatton, του οποίου το οικόσημο ήταν ένα χρυσό θηλυκό ελάφι.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 10,90 x 3,47 x 8,92 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS049
  • Unisex Unisex
fascinations
100.9
34.7
89.2
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing