Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth Eiffel Tower
Metal Earth Eiffel TowerMetal Earth Eiffel Tower εμπρός όψηMetal Earth Eiffel Tower Αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth Eiffel Tower

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560064

14.99

1499 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τον Πύργο του Άιφελ. Αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο της Γαλλίας και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δομές στον κόσμο και βρίσκεται στο Champ de Mars στο Παρίσι. Ονομάστηκε έτσι από το όνομα του σχεδιαστή και μηχανικού του Gustave Eiffel. Ο πύργος χτίστηκε ως αψίδα εισόδου στην παγκόσμια έκθεση του 1889 και ανέρχεται σε ύψος 324 μέτρων. Ήταν η ψηλότερη ανθρώπινη κατασκευή του κόσμου μέχρι το 1930.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 15,20 x 2,00 x 2,00 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

ICX011
  • Unisex Unisex
fascinations
152
20
20
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing