Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Αεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth.
Αεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth.Αεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth. πλαϊνή πίσω όψηΑεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth. πίσω όψηΑεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth. πλαϊνή εμπρός όψηΑεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth. εμπρός όψηΑναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth αεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560057

7.99

799 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αεροσκάφος της De Havilland D.H.82 Tiger Moth. Είναι ένα ελαφρύ εκπαιδευτικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων, βρετανικής προέλευσης.

Η πρώτη του πτήση πραγματοποιήθηκε το 1931 και η παραγωγή του τελείωσε λίγο μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Κατασκευάστηκαν πάνω από 7000 μονάδες από τις οποίες 15 παρελήφθησαν από την Ελλάδα το 1947 και χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευση των Ικάρων έως το 1955. 

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 9.20 x 7.30 x 2.50 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS066
  • Unisex Unisex
fascinations
92
73
25
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing