Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Ο πύργος του Ρολογιού Big Ben
Ο πύργος του Ρολογιού Big BenMetal Earth Big Ben Αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες

Metal Earth Big Ben

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560065

21.99
10.99€ σε
2 άτοκες δόσεις

2199 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το Big Ben, ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα στον κόσμο. Ο επιβλητικός πύργος του Ρολογιού βρίσκεται στο βόρειο άκρο του παλατιού του West minster και αποτελεί μέρος της γενικότερης ανακατασκευής του παλατιού που μεγάλο του μέρος του καταστράφηκε από φωτιά το 1834. Έχει ύψος 96 μέτρα, είναι σχεδιασμένο σε Gothic revival στυλ και αποτελεί το τελευταίο έργο του αρχιτέκτονα Augustus Pugin.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12,00 x 6,10 x 7,90 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

ICX018
  • Unisex Unisex
fascinations
120
61
79
  • Ασημί Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing