Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 
Metal Earth BB-8 το σφαιρικό ρομπότ
Metal Earth BB-8 το σφαιρικό ρομπότMetal Earth BB-8 πίσω όψηΣυσκευασία για Metal Earth BB-8

Metal Earth BB-8

ΚΩΔΙΚΟΣ: C02G0560046

14.99

1499 Πόντοι
Διαθέσιμο
 

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τον BB-8, το σφαιρικό ρομπότ που πρωτοεμφανίστηκε το 2015 και 2017 στις ταινίες Star Wars: The Force Awakens και Star Wars: The Last Jedi και αμέσως κέρδισε πολλούς φίλους.

Το αστρικό μοντέλο BB-8 λειτούργησε περίπου τριάντα χρόνια μετά την Μάχη του Endor. Διέθετε θολωτό κεφάλι, παρόμοιο με τα μοντέλα R2 και το υπόλοιπο σώμα του είχε την μορφή μπάλας. Το BB-8 είχε κατά βάση λευκό χρώμα με κάποιες πορτοκαλί και ασημί αποχρώσεις διάσπαρτες στο σώμα του καθώς επίσης και έναν μαύρο υποδοχέα φωτός. Ανήκε στον Poe Dameron τον οποίο και συνόδευσε στις πτήσεις του με το Τ-70 X Wing fighter.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10,16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 4.7 x 4.70 x 7.6 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

MMS271
  • Unisex Unisex
fascinations
47
47
76

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Φόρτωση ...
Up
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος GreekInternetMarketing